KONSULTTI-HANNE

Hanne Kettunen, liikkeenjohdon konsultti

Kaipaatko välillä kollegaa miettimään kanssasi, miten olisi viisasta myydä uutta tuotetta? Tai jotakin ulkopuolista kurkkaamaan, miltä tarjontasi näyttää ja mistä kohtaa myyntiputki voisi olla vahvempi? Apua yrityksen perustamiseen tai hinnoitteluun? Uran muotoiluun tai oman henkilöbrändin vahvistamiseen?

Tai etsiikö organisaatiosi kokenutta konkaria viemään digistrategian tavoitteita käytäntöön, laittamaan uuden vaihteen päälle kasvuun?

Autan mielelläni!

Olen tehnyt ensimmäisen urani digiliiketoiminnan kehittämisessä.

Vuodesta 2007 alkaen olen nähnyt verkkokaupan tulemisen, mobiililaitteiden muuttumisen merkittäviksi liiketoiminnan välineiksi ja muotoillut strategiat someen. Sparrannut kasvuyrityksiä ja rakentanut isoille organisaatioille kykyä tarttua kasvuyhtiökentän mahdollisuuksiin, miettinyt innovaation malleja.

Viime vuosina olen johtanut organisaatioita ja ihmisiä sekä istunut hallituksissa ulkopuolisena ajattelijana. Olen strateginen ajattelija taktisella otteella, ja nyt voit saada minut rinnallesi hetkeksi!

UUTTA: KETTUSEN SPARRAUS

VARAA AIKA TÄSTÄ

Konsulttina autan yrityksiä ja niiden upeita ihmisiä kasvamaan ja kukoistamaan, yleensä projektiluontoisesti. Nyt tarjoan osaamistani myös lyhyempinä sparraushetkinä!

Voit ostaa minulta 45min session, jossa sparrataan toivomaasi aihetta, joka voi olla esimerkiksi joku näistä:

SOMEN HYÖDYNTÄMINEN LIIKETOIMINNASSA
🔥 Oman henkilöbrändin kirkastaminen tai muutos
🔥 Yrityksen somestrategia ja taktiset toimenpiteet
🔥 Vaikuttajamarkkinoinnin ostaminen tai myyminen
🔥 Mediakortin luominen, hinnat
MUU DIGILIIKETOIMINTA
⭐️ Uuden bisnesidean muotoilu tai testaaminen
⭐️ Nykytoiminnan skaalaaminen isommaksi
⭐️ Kaupallistamisen mallit
⭐️ Markkinoinnin ja myynnin vauhdittaminen

Mitä sparraus sisältää

Sparraus sisältää kolme eri osiota:

1. Minä valmistaudun tapaamiseen sinun lähettämien esitietojesi sekä julkisesti saatavilla olevan materiaalin pohjalta
2. 45 minuutin rennon etäjutteluhetken, joka päätyy konkreettisiin toimenpide-ehdotuksiin
3. Yhden meilikeskustelun tapaamisen jälkeen: voit kysyä tarkentavaa tai lähettää myöhemmin tekemisistäsi muutoksista jotakin näytille kommentoitavaksi.

Lupaan ohjata sinua lempeästi oivalluksiin! Lyhyessäkin sparrauksessa syntyy kokemukseni mukaan paljon uusia ideoita, ajatuksia ja näkökulmia sekä konkreettisia toimenpiteitä love to do -listallesi.

Etäsparraus 249€ (ALV 0), palvelu laskutetaan kerralla tapaamisen jälkeen.

Varaa muistiinpanovälineet ulottuvillesi, ja sinulle sopiva aika tästä!

(Jos ajat eivät sovi ollenkaan, laita meiliä hanne@valeaiti.fi ja avaan uusia mahdollisuuksien mukaan.)

Kenelle tämä sopii ja miksi juuri Hanne?

Minut soitetaan hätiin kun kaivataan ihmistä, jolla on vankka kokemus haastavista projekteista ja asiakkaiden luottohenkilönä olemisesta – tai sitten minut otetaan hetkeksi rinnalle sparraamaan, näkemään asiat toisin tai löytämään uusia polkuja kasvuun.

Rakastan tarttua monimutkaisiin ongelmiin ja kääntää ne selkeiksi toimenpiteiksi, joista oppia lisää! Vielä enemmän rakastan auttaa ja edistää asioita, joten ota yhteys vaikka et olisi ihan varma onko minusta sinulle apua – vähintään autan keksimään kenestä voisi verkostossani olla sinulle apua.

Sparraushetket sopii hyvin yksinyrittäjälle tai kasvuyrityksille (teitä voi olla enemmän kuin yksi mukana, tietysti!), konsultointi isommin kaikille yrityksille joiden arvopohja kestää tarkasteluni.

Jäikö kysyttävää? Laita sähköposti hanne@valeaiti.fi, aloitetaan siitä <3

Ensimmäinen kuva Teemu Laitinen