Valeäidistä

Moi, minä olen Hanne!

Valeäiti yhteistyö

Elän hyvää elämää Itä-Helsingissä kolmen lapsen (❤️10/12/19❤️) ja yhden miehen (🔥) kanssa omassa puutalossamme, joka valmistui 2018 ✨. Valeäidissä puran viihdyttäviksi tarinoiksi tästä elämästä sellaiset palat, joista uskon olevan vertaistukea itselleni tai muille, tai joiden kirjoittaminen auki auttaa minua miettimään asioita.

Valeäidin kantava teema on hyväntuulinen, rehellinen arki. Kasat kasaantuu, kahvit leviää ja lapset sekoilee mutta armoa löytyy aina, myös itselleni. Löydät arkistojen kätköistä kaikkea vuodesta 2012 alkaen: Reilusti huumoria, vähän synnyttämistä oksennustaudin keskellä, kipuilua vanhemmuuden vaikeiden tunteiden kanssa, työelämän pohdintoja, ison joukon arkiniksejä ja vähän ruokainspistäkin.

Valeäiti on vertaistuellinen päiväkirja ja terapiatuoli, likapyykkiä suoraan ruuhkavuosien käänteistä. Sellainen paikka, jossa puhutaan niistä asioista, joista et itse olisi oikein uskaltanut.

Tule mukaan, osallistu keskusteluun ja nauti vertaistuesta!

Se mikä ei mahdu kommentteihin mahtuu sähköpostiini: valeaidin@gmail.com

Nopeiten saat minut kiinni Instagramista!

Naapurin muija 2.0.

Mainostajalle: Kaupallinen yhteistyö Valeäidissä

Tämän median ylläpitämisen mahdollistaa kivat kumppanit, joille teen tarkasti laatua: brändiä kunnioittavaa, mutta ei koskaan hampaatonta työtä. Aina tavoitteellisesti ja hyvällä tuloksella!

Innostun ennen kaikkea pitkäjänteisistä yhteistöistä tuotteiden ja palveluiden kanssa, joihin uskon ja jotka pääsevät läpi oman arvoseulani. Jos olet sellaisen edustaja, laita viesti! Keksimme varmasti jotain uutta, joka liikuttaa yleisöäni.

Laita sähköpostia valeaidin@gmail.com ja saat paluupostissa hyviä ajatuksia sekä mediakortin!