Luova viikko

Viikon palaset kootaan taas alusta.

Tässä tekstissä oli otsikkona ”luova lauantai” vielä eilen. Teksti jäi tyhjäksi, koska luova hetki meni ohi. Huvittavaa sinänsä, että juuri siitä teksti olisi kertonut. En tiedä onko teillä muilla sama ilmiö, mutta muhun iskee lauantaisin aamiaisen jälkeen aivan hirvittävä rysäys luovaa energiaa. Tekisi mieli kirjoittaa, laulaa, valokuvata, tanssia, sisustaa! Ilmiön ainoa huono puoli on se että se menee hetkessä ohi. Viisi minuuttia väärää tekemistä (eilen muistaakseni talojuttuja) ja se oli siinä. Sitten sitä jo miettiikin että no kohta on lounasaika ja sitten piti lähteä asioille ja sitten onkin jo illallisaika…no more creative shit.

Edessä on kuitenkin luova viikko. Muutama tunti sitten meidän pieni viisivuotias pyysi päästä päiväunille keskellä päivää ja käveli itse sänkyyn. Otin samantien kalenterin käteen ja aloin katsella sitä sillä silmällä. Mitä jätetään ensi viikolla väliin kun sairastetaan? Vuoden tärkein tarjous, vuoden tärkeimmät kick-offit, talon suunnittelu? Ei mitään?

Tuntia myöhemmin mittarissa vilkkui arvatusti 38.6 ja tuo yksi pieni piteli päätään aivan liian tutun näköisesti. Jännä miten päänsäryn kärsiminenkin näyttää olevan perintönä saatu tapa.

Ensi viikoksi siis luvassa kuumetta, lääkettä, läpystä vaihtoa ja jatkuvaa huono omaatuntoa jostain.

Tai sitten extrapaljon haleja ja rennompaa aikaa. Ei sekään huonolta kuulosta.