10 hyvää ehdokasta uudeksi Insinööriksi

Sain PeNalta aika mahtavan setin kysymyksiä haasteen muodossa, kiitos vain tästä! Tässä on joutunut hetken yökkäilemään ja nauramaan yhtäaikaisesti, ennen kuin on pystynyt edes harkitsemaan näihin vastaamista. Yritän kuitenkin parhaani, here goes nothing:

1. Matti Nykänen vai Tauski?
Masa lentää helposti pellolle tarvittaessa (ehe ehe). Lisäksi se on varmaan niin alkoholisoitunut, ettei enää edes kaihoa mitään kamaripuuhia, eli ollaan taas sillä turvallisella no sex (ynnä no baby) alueella. Sitäpaitsi se on tosi pikkuinen, voittaisin sen varmaan mökkikärhämissä. Vastaus on siis vastenmielisesti Nykänen.
 
2. Simo Salminen (eli Uunojen Sörsselssön) vai Napakympin Kari Salmelainen?
Karihan se on charmantti jos joku! Huumorismiehiä ja hienot viiksetkin. Simo Salminen on pieni ja hikinen, sitä ei voi ottaa. Valitsen herra B:n Karin, ja toivon että saamme lomamatkaksi vaikka Hawaiin sen Naantalin kylpylän sijaan.
 
3. Hunksien Jucci vai Mauno, tai ehkä joku muu Scandinavian Hunk?
Onnekseni Valitettavasti en tiedä näistä kumpaakaan, enkä kyllä ala googlettamaan. Mitähän se mieskin siitä sitte. Mutta eikö se Esko ”Martina ”nää-melat-lentää-ihan-just-vittuun” Aitolehden -ex” Eerikäinenkin ole jonkin sortin perän pyörittäjä ollut? Otan sen, koska se on harjoitellut kanssani elämistä Martinan kanssa. Ja se oli ihan symppiksen oloinen, Ed Hardy vaatteitaan lukuun ottamatta.
 
4. Mauno Koivisto vai Martti Ahtisaari (oman virkakautensa aikana)?
Ahtisaari on rikas ja paljon poissa, sekä varmsti Nykäsen osastoa kamariasioissa. Check.
 
5. Mikko Leppilampi vai Heikki Paasonen?
Leppilampi on sopivasti mulkku, Paasonen on rasittava. Sitäpaitsi Leppilammen ex-vaimo on mukava lääkäri, joka hoiti mun ranteen kuntoon. En tiedä kyllä miten se voisi vaikuttaa Leppilammen itsensä ominaisuuksiin puolisona, mutta menköön.
 
6. Marco Bjuström vai Jari Sillanpää?
 Hmm, tää on paha. Kummatkin on ollut ehdottomia yöks-tyyppejä ennen mutta löytäneet mun sydämne symppisosastolle omien telkkarisarjojensa (Dance ja Vain elämää) kautta. Mutta Jartsa on tehnyt maailman parhaan Euroviisubiisin, joten Jari it has to be.
 
7. Cheek vai Jonne Aaron?
No todellakin Cheek. Ks. edellinen sopivasti mulkku -kohta. Jonne Aaron on juuri sellainen päälleliimattu herkkistelijä, etten kestä. Yhyy kun mä oon niin tunteellinen, mitä siitä etten osaa ollenkaan laulaa, yhyy. Cheek sentään tietää ettei osaa laulaa. Ja näistä vain toisella on tosi rumat teiniviikset.
 
8. Paavo Lipponen vai Paavo Väyrynen? (Huomaatte nyt varmasti kuinka poliittinen olen!)
Auts. Oliko vaihtoehdoissa kuitenkin myös Paavo Pesusieni? Jos näistä on pakkopakko valita, niin Väyrysellä on ainakin aika sitkeä meno politiikassa. Väyrynen presidentiksi!
 
9. Tähän joku jalkapalloilija ja joku toinen jalkapalloilija. En tiedä kuin Beckhamin.
Vastaan, joku uimari.
 
10. Justin Bieber vai Zach Efron?
Äh, taas pitäisi googlata jälkimmäinen, kun en muista kuinka tissiposki sekin on. aargh, tämä on ehkä näistä pahin, pretty boys ei ole todella mun juttu, ja nää oikeasti 12veet ei ainakaan. Lähdetään siitä, että Bieber on jo nyt ehkä rikas, ja saattaa hyvällä tsägällä lähteä jonkun pari vuosikymmentä nuoremman matkaan, otetaan siis se.
 
11. Unelmiesi mies – ja nyt ei tosiaan saa vastata mitään ”oma kultamussukka”-mömmöä!
Ai kauhea, olisko noin pitänyt vastata? No kuvitellaan että haluaisin vastata niin, mutta Insinöörikin tietää että Robbie Williams saa halutessaan hakea minut omaan kotiinsa. Toinen joka saisi hyvän vastaanoton, on Viggo Mortensen, mutta valitettavasti vain Aragonin alter egossaan. 
Ja samassa hengessä läväytän sitten ne omat 11 kysymystä. Tähän saisi vastata tällä kertaa omat klassikkosuosikit (vaikka tiedän niiden olevan kyllä niin kiireisiä / suosittuja ja harvoin kirjoittavia, että skippaavat tämän ilolla) Hups, Salamatkustajan Satu, Projektipäällikkö Katja ja Ommis. Ja hitto, on se PeNakin pakko haastaa vastavuoroisesti kun niin samoissa vesissä uidaan. En jaksa ilmoitella näistä kenellekään missään kommenttiboksissa, joten kukaan ei joudu vastaamaan kun eivät tätä kuitenkaan lue. Näpsää!
 
1. Synnytys vai 36 tunnin lento lapsi sylissä (kahdella vaihdolla)?
2. Oksu+ripsa vai korvatulehduskierre?
3. Yliväsyneen lapsen nukuttaminen vai väkisin syöttäminen?
4. Uhma vai eroahdistus?
5. Tahmascheissevaipan vaihto vai puurojen hinkkaaminen pöydästä?
6. Puisto vai mielikuvitusteekutsut?
7. Hammas vai flunssa?
8. Imetysliivit vai äitiyshousut?
9. Univelka vai päänsärky?
10. 8 tunnin yöunet vai (hyvästä) ravintolaillallisesta alkanut bileilta ilman krapulaa?
11. Blogit vai Ilta-Sanomien viihdeuutiset?
 
Jos sitten taas Tulaa testailemaan nukutusmielessä, halivilivoo!