Blogijoulukalenteri luukku 16: Haaveiden tyky-päivä

Hanne: Suunnittele mulle ja sulle joku ihana tyky-aamu tammikuulle, johon kuuluu ruoka, nautinto ja urheilu. (Ei välttisti tässä järjestyksessä.)

Tämän kysyi Julia omassa luukussa, jossa kertoi perheensä suhtautumisesta kissoihin – suosittelen lukemaan ihan vain kuvituskuvan takia.

Unelmien tyky-aamu onkin ihana kyssäri! Marttyyriyrittäjän mantraanhan kuuluu että niin, yrittäjän ei mitään tykypäiviä tai pikkujouluja ole, vaikka usein kyse on vain siitä että yritykseen ei ole palkattu sitä jokua, joka voisi ne järjestää ja siksi vähiin jää.

Tähän pitää tehdä muutos!

Muutama vuosi sitten Nuorgamin Emmi järjesti Tampereella pienelle vaikuttajaporukalle tyky-päivät ja se oli IHANAA!

Ja tässä kirjoitellessa varasin juuri mulle ja Himangan Hannalle pienen tykyaamun heti joulun jälkeen. Lupasin sellaisen jo etukäteen ensi vuoden runsaasta avusta jota tulen Hannalta saamaan, ja kiitoksena jo nyt saamastani tuesta <3

Joten: Eiköhän laiteta samaan syssyyn mulle ja Julpulle kans joku ihana tykyhetki, on sitten työkyky toden teolla kunnossa ensi vuonna!

Ensin me mennään aamiaiselle Kluuvikadun Fazerille, siellä on ihanaa. Pitää vaan varoa ettei kerrota kaikkia meidän salaisuuksia kuvun alla!

Tän jälkeen me kävellään noin tunti rantaa pitkin ja siinä tunnin aikana tehdään business plan vuodelle 2024. Suunnitelmassa pitää mainita ainakin joku törkeä tavoite, joka vähän pelottaa; joku asia jonka aikoo lopettaa; ja joku asia jonka tekee yhteistyössä toisen kanssa.

Kävely päättyy Salmisaareen, jossa me joko (tässä ryhmä saa valita!):

a. kiipeillään kiusallisen huonosti ja tuskaisen raskaasti!

b. tapetaan toisemme Megazonessa tai

c. ratkotaan kaikki haasteet Prison Islandissa

Kiipeilyn jälkeen me otetaan pienet naksupussit kourassa spåra suoraan kohti taidetta: mennään katsomaan Ryoji Ikedan installaatiot Amos Rexiin ja sen jälkeen mennään lounaalle ja ainakin yhdelle lasilliselle (pullolliselle) uuteen Kulttuurikasarmiin.

Ja koska tästä tulee ihan sairaan hauska päivä, kutsun tässä ja nyt mukaan myös muut vaikuttajakollegat! DM niin laitetaan varauksia pystyyn!

Julia: kerro joku asia josta olet viime aikoina potenut morkkista ja miten pääsit siitä yli.