Kotirouva etsii päiväkahviseuraa

Nyt mä ymmärrän, mistä saksalaiset pornoleffat repii juonensa. Ei sillä että niitä olisin katsonut, kaverit on kertonu.

Kuten sanottu, me asutaan katutasossa. Ja kyllä, sisäpihan ikkunoista näkee meille keittiöön sisään, jos tajuaa katsoa alaspäin. Mun mielestä tämä ei ole yhtään mikään ongelma, en ole ikinä jaksanut välittää siitä että joku näkee meidän elämää hetkisen (kovin yllättävää sinänsä, kun sen täälläkin julkisesti jaan). Kaikissa elämäni asunnoissa onkin aina pidetty verhot pois ikkunoiden edestä, vaikka saatankin sitten vilahtaa pelkät rintsikat päällä muutamaksi sekunniksi jonkin ohimenevän ihmisen verkkokalvoille. Mulle se on ihan fine, koska en tule kyseistä ihmistä varmaan koskaan tapaamaan.

Vaikka en siis mikään tahallinen nudisti olekaan, me omaamme tästä(kin) asiasta Insinöörin kanssa varsin erilaiset mielipiteet. Niinpä yleensä kun Insinööri tulee kotiin, saan osakseni hieman närkästyneen vilkaisun ja hän vetää verhot ensitöikseen ikkunan eteen. Samalla yleensä huomaan, ettei mulla taaskaan ole paitaa ja/housuja päällä. Minkä minä sille voin että täällä on kuuma ja ilman paitaa on vaan helpompi olla, niin. Ennen jaksoimme ehkä aiheesta jopa vähän napista, nykyään meillä vallitsee hiljaa solmittu Pähkinäsaaren sopimus, jonka mukaan hän ei nalkuta ja minä vältän täyttä alastomuutta ja vähän vilkuilen näkeekö joku mut.

Tänään jouduin lähettämään Insinöörille viestin ”Perun kaikki puheeni, pyydän anteeksi ja myönnän ikuisesti että olet ollut oikeassa”. Hitto. Mutta kyllä se vähän muakin jo häiritsi, kun ikkunan ohi korostetun hitaasti kävellyt työmies katsoi mua suoraan silmiin (?) kun olin vauvaa pukemassa lattialla. Konttausasennossa ja pelkissä (eripari)alusvaatteissa. Kun pääsin sen tosiasian yli, että joku tosiaan haluaa katsoa toisten ikkunoista sisään, menin laittamaan mekon päälleni ja mietin pitäiskö avata ovi ja huikata perään ”tämä ei sitten ollut mikään päiväkahvikutsu”.*

Nyt odottelen pelonsekaisin tuntein (vaatteet päällä), soittaako ovikelloa kohta joku rehvakas työmies kasaribasso päässään soiden. Bam-tsiga-bau-wau…

* Meidän taloyhtiössä kylläkin asuu pariskunta, joka edusta ihan sitä täyttä nudistilaitaa. Heillä on tapana laittaa iltaisin ensin valot päälle, ja sitten harrastaa seksiä sisäpihalle antavien ikkunoiden edessä. Joten veikkaan, että he saavat jatkossakin enemmän silmäaikaa kuin yksi säälittävä kotirouva eriparisissa alusvaatteissaan.