Maailman paras Myssy on taas täällä (ARVONTA)

Muistatteko vielä kaksi lievästi hullua, pipoihin alati pukeutunutta tyyppiä? Ne Anna ja Janne, jotka pyöritti kutimista ihania villamyssyjä? No, pariskunta on tätä nykyä luovuttanut Myssybisneksen ajan loppuessa kesken. Kuulemma 80 leikattavaa kynttä viikossa latisti pikkuhiljaa muun käsityöinnon.

Ja pah, ne mitään luovuttaneet ole. Niin minä olisin tehnyt.

Anna ja Janne ovat jo kolmen ihanan lapsen (ja kuudenkymmenen pienen kynnen) vanhempia, pyörittävät vieläkin sitä maatilaa lampaineen ja kasvattavat siinä sivussa Myssy-bisnestään. Puikot heiluu, mummot laulaa, Anna kokkaa, Janne viljelee, lapset nauraa ikuisesti onnellisina ja valtakunnassa on kaikki hyvin. Näin ainakin minun mielikuvissani tapahtuu.

Katsokaa nyt näitä malleja. Voi hyvänen aika. Kuva © Myssyfarmi

Viime vuonna tähän aikaan esittelin teille Myssyn ja niiden tarinan. Te otitte ne nämä villaiset luomuihanuudet riemulla vastaan ja osallistuitte sankoin joukoin koko Valeäidin historian suosituimpaan arvontaan. Jostain kiireidensä keskeltä, kynsisavotan syövereistä Anna the supernainen muisti viime vuoden menestyksen Valeäidin lukijoiden keskuudessa ja heitti ilmoille uuden Myssy-arvonnan mahdollisuuden.

No mutta. Kukapa voisi vastustaa late night photo shootia vuoden pimeimpään aikaan reilusti lasten nukkumaanmenon jälkeen? Villaisten Myssyjen kanssa? Ei me ainakaan!

Nappasin tilaisuudesta empimättä kiinni. Enkä ollenkaan vähiten siksi että saimme samalla tilaisuuden päivittää omat erittäin rakastetut ja paljon käytetyt, mutta melkein pieneksi jääneet Myssymme uusiin (toim huom: tämä on sitä kuuluisaa blogiyhteistyötä: ilmaiseksi saatiin). Nyt meidän lapset heiluvat taas tunnista toiseen Myssyt päissään, tällä kertaa tupsun kera! Huomattaisin, ettei kyseessä ole mikään kevyt ihastuminen: Kakkonen nukkuu oma Myssynsä kainalossa. Just niin tärkeä se on.

Jos luit tänne asti, tässä palkinto:
Valeäiti arpoo kaikkien tähän tekstiin kommentoineiden kesken yhden vapaavalintaisen Myssyn. Arvonta päättyy jo torstaina klo 08, ole nopea!

Laita tähän tekstiin kommentti, kerro mikä Myssy olisi just se sun mielestä ihanin ja jätä itsestäsi jokin nimimerkki, jotta tunnistan sinut voiton hetkellä. Koko valikoiman löydät Myssyfarmin sivuilta. 

Toivottavasti juuri sinä saat pukinkonttiin (tai melkein, toimitus riippuu Myssyfarmin kiireistä) uuden Myssyn itsellesi tai jollekin ekstrahyvälle tyypille. Jos et, pysy linjoilla. Herkkuja saattaa olla tulossa.