Puoli valtakuntaa tietäjälle

Olikohan se se kun omin niiden hattaran viikko sitten?

Kun tietäisikin. 

Kun tietäisi, missä kohtaa tein oikein saadakseni tämän taianomaisen illan. Mikä hali oli sopiva, mitkä sanat lämmitti sydäntä. Tai mitä aarteita ne on jostain lattialta laittaneet suuhunsa saadakseen sen ihmeellisen euforian. Että yhtäkkiä kaikki oli niin mukavaa ja kivaa, oli kikatusta ja yhteisiä leikkejä, hassuttelevaa automatkaa ja kivaa iltapyöräretkeä. Käsi kädessä nukahtamista ja pusuja joka suuntaan. 
Kun tietäisikin. 
Kun tietäisi, missä kohtaa pikkareita se hiekka majaili, mikä siellä otsassa kasvatti sitä uloketta. Mikä saa olemaan täysin tottelematon, kiukutteleva teini ja väkivaltainen riehupetteri seitsemän tuntia putkeen. Se ei ole nälkä, se ei ole väsy, se ei ole sylinpuute – mikä helvetti teillä nyt on!?!?? Yhtäkkiä kaikki on niin perseestä. On sisäisiä hirviöitä ilmentymässä kaikella voimallaan ja äänellään, on sisarustaan potkivaa lasta ja tavaroiden heittelyä. On päänsisäistä tori.fi ilmoitusta ja vessaan pakenemista, yksin itkemistä ja yhdessä itkemistä. 
Kun tietäisikin. 


Lomahaasteesta päivä 23/30 suoritettu. Haasteessa kirjoitan loman aikana (3.8. saakka) vähintään yhden kirjoituksen per päivä.