Rakas lapsemme Kissi

Perheeseemme saapui tänään uusi jäsen. Olemme pohtineet jo pari vuotta, uskaltaisimmeko. Miettineet onko hänelle paikkaa, mahtuuko hän. Saatuamme monta hyvää kokemusta vastaavista lapsiperheistä, päätimme lopulta taipua toiveidemme edessä. Kyllä hänet on saatava perheeseemme, kyllä me pärjätään sen kanssa!

Niin kuin usein käy, aika lapsen toivomisesta lapsen saamiseen voi olla pitkä. Odotusaika on aina pidempi kuin ajattelisi ja saattaa mennä jopa yliaikaiseksi. Lopulta kuitenkin suurin osa lapsista löytää tiensä maailmaan, perheisiinsä.

Näin iloisesti kävi meillekin ja lopulta viikkojen odotus palkittiin. Nyt hän on täällä: odotettu, rakastettu, kallis(arvoinen) ja taatusti pitkäikäinen rakkautemme. Saanko esitellä, Kissi Vähäveivari!

Kissi on rodultaan Christiania Bikes, ja luonteeltaan avuliaan reipas. Kasvattajana toimii kunniakas Classic Bike Mechelinkadulta, joka on tunnetusti tuonut kymmeniä muitakin laatuyksilöitä suoraan kuninkaallisesta Tanskasta meidän tavallisten pulliaisten saataville. Me saimme oman pyörämme pientä alennusta vastaan, vastineeksi kuvista blogissa. Mutta voi kuulkaa, taitaa saada Classic Bike vähän enemmän kuin ajatteli. Tästä rakkaasta lapsesta tullaan kertomaan vielä monta tarinaa. 
Jos törmäät Helsingin kaduilla ensin pieneen suhinaan ja sitä seuraavaan mielipuoliseen nauruun, se olen vain minä. Olen juuri antanut Kissille vähän lisää vauhtia sähkömoottorista ja nauranut koko ylämäen verran.