Valeäiti goes Facebook

En voinut vastustaa. Koska olen töissäkin näitä juttuja joskus ihmetellyt ja viisastellut, halusin kokeilla mitä tämän blogin vieminen naamakirjaan toisi mukanaan.

Valeäiti löytyy siis jatkossa myös täältä:
https://www.facebook.com/Valeaiti

Että naks vaan ja ”laikkaamaan”!

Toivon, että tästä olisi lukijoille jotain hyötyä (ja mulle myös luonnollisesti, en vielä tiedä mitä). Niille, joiden kanssa olen Facebookissa jo henkilönä kaveri, tämä ei tuo mitään muuta kuin yhden ärsyttävän tyypin lisää news feediin. Siis jos tästä sivusta tykkää. Ja tietenkin tykkää jos meinaa mun kaveri jatkossakin olla. Teille, jotka ette ole mun kavereina Facebookissa, saattaa jopa olla jotain hyötyäkin. Jos ei muuta niin pääsette tänne suoraan sieltä Facebookista jossa kuitenkin roikutte koko työpäivän.

Pyrin myös laittamaan tänne lyhyemmät ”jutut”, tai nopeat kuvapäivitykset, jotka ei ihan kokonaisen postauksen arvoisia ole.

Iso muutos on tietenkin se, että jos siellä FB:n puolella tykkää tai kommentoi näitä juttuja, niin nimihän siinä näkyy sitten ja profiilikuva. Mutta ehkä te kestätte sen, reippaat tyypit? 🙂

Tämä on nyt kuitenkin jonkinlainen kokeilu. Jos ei meinaa toimia tahi rupeaa teitä (tai minua) kyrsimään niin se on hellurei ja hellät tunteet.