Arvontaspektaakkeli!

Vuosi meni, 150 tilaajaa tuli, nyt arvontalaulu raikaa!

Synttäreiden kunniaksi arvotaan nyt megasiisti lakanapaketti uuden kotimaisen yrityksen, Oppas Lapland:in valikoimista.

Oppas Lapland Oy on Kittilän Levillä toimiva, syksyllä 2012 perustettu yritys. Yrityksen keskeisenä ajatuksena on toimivien, laadukkaiden tuotteiden sekä lappilaisen designin yhdistäminen. Yrityksen tuotteiden kuosit ja ideat kumpuavat Lapin viehättävästä, värientäyteisestä ja monimuotoisesta luonnosta. Luonnon eksoottisista ilmiöistä ja neljästä, erilaisesta vuodenajasta muodostuu Oppas Lapland-tuotteiden sielu. Yritys suunnittelee, tuottaa ja valmistuttaa erityisesti lapsille suunnattuja kodintekstiilituotteita sekä asusteita. 

Oppasin taustalla hääräävä Jenni lähetti meidän kauhukaksikolle lakanat muutama viikko sitten. Testattuamme lakanoita totesimme ne kaikin puolin niin mainioiksi, että teillekin sellaiset soisi! Lakanoissa on upeat värit ja hauskat kuosit, ja väri pysyi hienosti myös pesun ajan. Puhtaat lakanat piti heti saada Ykköselle käyttöön, sillä ”tahtoo sininen lakana!”. Hyvät on olleet, pehmoiset ja kauniit.

Meidän lakanoissa seikkailee naalit ja porot.

Sekä yksi innokas kuvausapuri.

Oppas Lappland:in valikoimassa on kolme eri kuosia ja useita eri kokovaihtoehtoja, voittaja saa valita mieleisensä. Ja jos lakanoita löytyy jo useat, muista oksennustaudit, uhmaiset vaipankaivajaiset ja kaatuneet mehumukit. Tarvetta löytyy aina.

Valikoimista löytyy ihania naaleja..

…kauniita kuusia..

…ja sympaattisia poroja.

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin, jossa kerrot, mikä kolmesta lakanavaihtoehdosta olisi sinulle mieluisin. Ei mitään muuta kommervenkkiä tälläkään kertaa, yksi kommentti on yksi arpa.

Huijasin! Sellainen extratwist tässä nyt on, että jaossa on myös salainen lohdutuspalkinto. Palkinto on arvoltaan suunnilleen sama kuin lakanapaketti (n. 50€). Lohdutuspalkinto jaetaan parhaalle vastaukselle seuraavaan kysymykseen: Mikä on ollut sinun viime vuoden suurin Valeäitihetkesi? Lahjoitko lapsen suklaamuffinssilla raakaruokapäivillä? Esititkö nukkuvaa öisen itkuherätyksen aikana? Siirsitkö kelloja, ja huijasit sillä lapsen nukkumaan jo kuudelta? Tarinat jakoon, nauruhermot hytkymään ja voittamaan!

Arvontaspektaakkeli on voimassa viikon, viimeinen osallistumispäivä on lauantai 2.2.2013. Älä siis epäröi vaan jätä kommentti, jossa kerrot 1. Lakanatoiveesi ja 2. Valeäitihetkesi. Lakanavaihtoehdot löydät täältä, yksi setti arvotaan kaikkien kommentoijien kesken. Muistathan jättää jonkin nimimerkin kommenttisi perään, jotta osaan huudella oikeaa voittajaa viikon päästä.

Arvontaonnea, odottelen täällä jo innolla kakkatarinoita!

(Arvonta on toteutettu yhteistyönä Oppas Laplandin kanssa)