Ensi-ilta: 4,5 keksiä

Ne 36 teistä, jotka seuraatte aktiivisesti vielä aktiivisemmin päivittyvää Valeäidin Snapchat -tiliä (@FoxyKettunen) tiedätte jo, että olen aivan uskomaton lahjakkuus videoiden kanssa. Sisältö on tiukasti käsikirjoitettua, pätkät teknisesti tinkimättömiä ja kokonaisuus kaiken kaikkiaan uskomattoman eheä ja viihdyttävä. Ihme, ettei teitä ole vielä yli neljääkymmentä.

Vaikka olenkin jo lähes täydellinen videosisällön tuottaja, menin kuitenkin Suomen Blogimedian tarjoamaan videokoulutukseen. Koulutuksessa mainio Juha ”Julle” Takanen Endemol Shine Finlandista opetti meille muutaman tunnin ajan kärsivällisesti videokuvauksen teknisiä saloja ja erityisesti välineurheiluoppeja. Lopussa oli tarkoitus harjoitella videon tuottamista itse, käyttäen hyväksi Jullen mukanaan tuomia valoja, mikkejä yms.

Oli siis tarkoitus.

Uskomatonta kyllä, neljä sanavalmista ja huomionhakuista (eivätkö kaikki bloggaajat ole?) blogityyppiä saattaa heittäytyä melko ujoksi kun spottivalot heitä tuijottaa, vaatien videota tuottamaan. Lopulta jonkun oli uhrauduttava. Sen teimme me, Hannet. Alla on saatavillanne nyt maailman ensi-illassa, Hanne & Hanne productionsin esikoisteos, häikäisevä ”Neljä ja puoli keksiä”.

Onneksenne se ei sittenkään kestä tuntia, eikä säännöistä tarvitse saada selvää. Oleellista on se, että eräässä kohdassa jonkun Hannen nenästä lentää keksiä ja että jatkoehdotuksia ei tarvitse oikeasti lähettää. Mutta! Tästä se lähtee, vähän yli kolme minuuttia silkkaa nautintoa! Edit: kiitos ilmaisblogipohjan, video ei ilmeisesti meinaa näkyä kokonaan. Sillä aikaa kun koodailen otsa hiessä, voitte katsoa filkan suoraan YouTubesta täältä.

Mitäs sanotte, jatketaanko huikealla alulle käyntiin polkaistua vloggaajan uraa? Ainakin meillä oli hauskaa tätä tehdessä, kuten ehkä videosta saattaa päätellä. Kiitokset The Lähiömutsille, vuoden 2016 keksikuningttarelle, hienosta heittäytymisestä, kilpailun säännöistä sekä ilmiselvästä rökälevoitosta. Suurella kunnoituksella vahvistan, että tungit todella sinne suuhusi neljä ja puoli keksiä, samalla kun minä tuskailin yhden kanssa. Miäletön lahjakkuus! Kiitos toki myös Jullelle ja SBM:lle kivasta illasta ja kannustavasta ilmapiiristä. Tästä se lähtee tai sitten ei.

Ps. jos helikopterimainen ääni lopussa häiritsee, minulle saa lähettää tuliterän sponsoroidun puhelimen.