HAASTE: #syyliikkua

Stop the press: kuuntelin omia ohjeitani ja kävin tappavasta aikaeroväsymyksestä huolimatta – ei vaan siitä johtuen – kävelemässä! Ei taaskaan kaduttanut kuulkaa vaikka ulkona tuuli niin kovaa että talvitamineissa homma laittoi oikeasti hengästyttämään. 

Laitoin aikeistani tietysti Instaan kuvan, koska täytyyhän sitä omalla reippaudellaan leuhkia. Sehän on yksi syy liikkua. 

Lenkin aikana tuli tietysti taas paljon ajatuksia päähän. Yksi oli se ettei mun kannattaisi puhua urheilusta, koska se johtaa taas liian suureen suorituspaineeseen. On parempi ajatella liikkuvansa, koska se tässä on oleellista. Kropan liikuttaminen, ei urheiluhullu kehittäminen. 

Toinen Suuri Ajatus oli haaste. Käytin kuvassa häsää #syyurheilla ja tajusin että tässähän olisi oiva hashtagi laajempaankin käyttöön. Että jokainen joka saa itsensä vähän liikkeelle, laittaisi päivän menostaan kuvan ja kertoo miksi lähti. Paitsi että se hashtagi voisi olla mieluummin se #syyliikkua. 

Siis tule mukaan, liikutaan yhdessä hyvistä syistä! Tässä ei ole mitään rajoitteita, vaatimuksia tai aikataulua. Kunhan saat itsesi liikuttamaan kroppaa edes vähän yli konttorirotan liikeradan. Ja ehkä toisetkin sitä kautta. Mieluiten joka päivä. Se voi olla pidempi matka kauppaan, hissin unohtaminen tai peräti urheilusuoritus. 

Jos olet Instassa, lisää kuva meininkiisi liittyen, kerro mikä oli päivän hyvä syy ja merkkaa koko homma hashtagilla #syyliikkua. Tai käytä sitä samaa hashtagia ihan missä haluat. 

Mitäs sanot, aloitettaisiinko kansan…liike, jotta jaksetaan yhdessä tämän pimeän viiman läpi?
Mulla on jo huomisen syy valmiina. Torstai, koripallo, ihanat Sukkikset. Tähän sydän.