Hui, selfie!

Noniin, saattaa olla kyseessä tämä parin päivän lepo tai sitten nämä pari lasia viiniä. Varuiksi kirjoitan tämän tekstin ensin luonnoksesi ja tarkistan huomenna vieläkö naurattaa.

Kaveri linkkasi Facebookissa aivan mahtavan tieteellisen uutisen: Selfiet ovat aiheuttaneet tänä vuonna enemmän kuolemia kuin haihyökkäykset.  Miettikää! Selfiet on tappavampia kuin hait! Siis hait! Kautta aikain on tiedetty hain olevan pelottava, kunnioitettava, suuri meren valtias! Nyt sen paikan vei selfie.

Vielä on epäselvää miten tästä uudesta turmiosta tehdään hyvä elokuva. ”Point and Tap – the terrifying selfie”? Elokuvassa kuullaan dramaattista musiikkia samalla kun kännykkä kääntyy hitaasti, kohti etukameran näyttöä?

Ja miettikää, ei olisi enää Shark Tank, vaan Selfie Tank! Siellä ihmiset menisi huoneeseen, jossa odottaisi neljä selfie-tikkua ja kilpailijan pitäisi yrittää saada mahdollisimman edustava, hauska ja inspiroiva selfie/belfie/familfie itsestään. Eniten liketyksiä saanut voittaisi ja vähiten saanut bannattaisiin Instasta.

Pahin skenaario olisi tietysti pimeät illat ja tumma vesi. Siihen päälle vielä surffikilpailu. Siitä ei millään saisi hyvää selfietä.

Entäs ne Selfie-saappaat? Onko niissä oma kuva? Pörssiselfie on tietysti ihan itsestäänselvä hetki yhdessä kurssikäppyröiden kanssa, takana mieluiten kiireinen sali.

Ok, aika mennä nukkumaan. Arvioimme uudestaan huomenna.

EDIT: arvioin ja huonohan se on mutta tuossa se nyt jo makaa.