Ja kuinkas sitten kävikään

”Mulla ei oo mitään kirjoitettavaa blogiin, ei inspiroi nyt.”

”Mut sä lupasit viime postauksessa kertoa lisää jostain”

Crap, niin teinkin. Joten huolimatta todella ärsyttävästä ärsyttävästä* yskästäni, palaan nyt raportoimaan.

1. Se nukkuminen. Yllättävää kyllä, me olemme edelleen saaneet lähes täysiä yöunia, ilman huutoja, ainakin ilman syöttöjä. Toki välillä sänkyyn ilmestyy yksi unissaan helikopteria leikkivä isohko lahna, ja välillä se pienempi ulahtaa jotain sieltä niiden nyt yhteisestä (jee!) huoneesta. Mutta pääsääntöisesti hyvin menee. Paitsi se nukutus. Voi härregud. Sen viime tekstin jälkeen Kakkonen heräsi tietenkin puoli tuntia tirsailtuaan ja kukkui / huusi hienosti lähemmäs puolta yötä. Lauantai oli vielä katastrofisempi, silloin olin onnekseni vieläpä yksin hoitovuorossa. Kiljukaula (miksi se huutaa niin tolkuttoman kovaa??**) taisi nukahtaa lopullisesti klo 24, heräsi 02 huutamaan ja nukahdettuaan taas huutoonsa, heräsi vielä huutamaan kello 03. Siinä vaiheessa vein sen kanssani parvelle nukkumaan, ja siellä se olikin onnellinen aamuun asti. Oli katsokaas henkilökohtainen palvelija ja yöpala ihan suuetäisyydellä.

Sama rumba jatkui sunnuntaina ja tänään, sillä erolla että olemme vähän luovuttaneet ja nukutetaan sitä nyt vaunuihin, josta se nostetaan sitten sinne omaan sänkyynsä.

Onhan sillä toki hampaita taas tulossa ja uusia taitoja ja vaikka mitä, mutta jotain rajaa taas tähän nukuttamiseen, kiitos. Toivotaan että homma helpottaa lähiaikoina jonkun uuden vaiheen astuessa taas kuvioihin.

2. Ei se mun kummityttö ole vieläkään tajunnut syntyä. En ole ylpeä. Tilasin sen kuitenkin huomenna syntyväksi.

3. Bonusasia, vieläpä tisseihin liittyvä! Arvelen nimittäin, että elämäni maitotetrana on päättymässä. Siitä kielii ikuisuuden kestävä syöttö, jo tyhjän leilin väkisintyhjentämisen aiheuttama kipu, pullansyönnin näkyväksi muuttuminen the alapömpän palattua ja jonkinnäköinen henkinen tasaantuminen. Ei kiehu enää niin paljon, kun ei riitä tänne blogiinkaan hönkää!

En olisi kyllä kovin hajalla jos imetys kohta loppuisi, aukkopaidat ja ne kahdet rintsikat saa kyllä jo palaa roviolla mun puolesta.

* Yskänlääkkeet on harvinaisen osuvasti kuvailtuja, oletteko huomanneet? On ärsyttävään ja limaiseen yskään, ja just sitähän ne on. Harvemmin näkee myytävän esim. tamponeja extraällöttävään vuotoon tai lääkkeitä korviahalkovaan ja liikkeet lamauttavaan päänsärkyyn. Markkinoinnin uudelleen miettimisen paikka, sanoisin.

** Tuoteinnovaationkin tein tänään! Lapselle yöksi pidettävät korvatulpat, jotka ei mene korvakäytävän sisään, mutta eivät myöskään pullota Peltorina tyynyn yli: Ear Shut-it! (vrt. Ear Band-it). Se on ohut ja mukava panta, jossa on korvien kohdalla kunnon äänieristeet. Ettei tarttis noiden esikoisraukkojen yrittää nukkua kädet korvilla.