Kallis univelka, osa sata

(Teksti sisältää yhteistyölinkkejä, merkitty tähdellä *)

Nyt voi lähteä mopo käsistä. Ensinnäkin, iiiihanassa Finnish Design Shopissa* saa vain tänään -20% (sähköisestä) lahjakortista. Eli jos haikailit jotain ostettavaa, tänään kandee ostaa sillä summalla itselleen lahjakortti, jonka voi käyttää sitten saman tien ostokseen. Ja koska tämä on blogi, mainostan että ”blogihylly” String system* on siellä myös tällä hetkellä -15%. En ole kyllä itse sellaista ostamassa, mutta jos vaikka jotain muuta ihan pientä vielä..

Toinen kallis juttu on se, että edellisen postauksen kommentteihin on tullut vaikka mitä ihania vinkkejä nettilastenvaatekauppoihin. Babyshop* nyt on vanha tuttu, mutta vähän edullisempaa hintaluokkaa edustaa ainakin minulle ihan tuntematon ja heti rakastumisen kohde Next (kuulemma väljät koot). Muita hyviä, osin multa unohtuneita vinkkejä oli ainakin Cos, Pomp De Lux, DPAM (liike Helsingin Kampissa, mutta saa tuoltakin tilattua), Gap ja Facebookissa toimiva itsetehtyjen vaatteiden ostopalsta. Tässähän tämä päiväuniaika sitten meneekin. Että kiitos vain kaikille vinkkaajille!

Koska kyllähän se on aivan käsittämättömän fiksua jättää päiväunet väliin ja syödä sen sijaan pullaa samalla kun roikkuu netissä luottokortti kädessä. Idiootti.