#mäolenmukana – mekoilla 10.000€ lapsille

Rimpuileva Mamma, tuo kaiken jännän alku ja juuri, haastoi minutkin mukaan Zadaan #mäolenmukana hyväntekeväisyyskampanjaan. Olen tietty mukana! Samoin on muuten aika moni muu loistavan tyylikäs bloggaajalyyli, mm. Satu, Katja, Outi ja Noora, joten jos olet joskus heidän vaatteitaan haikaillut, kannattaa nyt heti mennä App Storeen tai GooglePlay:hin ja ladata Zadaa itselleen. Koska sitten kun sulla on Zadaa kädessäsi, voit noin vaan näpytellä itsellesi vaatteita toisen vaatekaapista (täällä lisää Zadaan käyttökokemuksia). Ja muuten, kun sitten menet sinne shopauttamaan, niin käytä mun 5€ arvoista alekoodia HK3253, minäkin saan siitä sitten vitosen shoppailurahaa.

Niin mikä se hyväntekeväisyysosa olikaan? Zadaassa on aina ollut yksi mun mieltä erityisesti lämmittävä nappi. Sen yhden napin ansioista voi lahjoittaa myymänsä vaatteen tulot joko kokonaan tai osittain hyväntekeväisyyteen, Pelastakaa Lapset Ry:lle. #mäolenmukana -kampanjassa jossa minäkin olen nyt siis mukana, pyritään yhdessä keräämään 10.000€ Suomen ja muiden maiden lapsille. Ei huolta, tämä ei ole huonosti piilotettu mainoskampanja, Zadaa osallistuu itse isosti talkoisiin mukaan. Mun ja sun rahojen lisäksi myös Zadaa laittaa osan kommissiostaan Pelastakaa Lapset Ry:lle, tai koko komission jos vaatteen myyjäkin päätti laittaa kaikki tulot hyväntekeväisyyteen.

Kassaan on jo kertynyt hyvin  roposia, mutta tavoitteesta puuttuu vielä paljon. Nyt haastankin teidät mukaan. En pelkästään niin, että menkäähän ja laittakaa vanhoja rytkyjä myyntiin ja laittakaa niiden hinnasta edes osa lapsille. Vaan, pyydän että laitatte myyntiin hyviä vaatteita hyvällä hinnalla. Merkatkaa kuvaukseen isolla että kyseessä on osa kamppista jolla kerätään rahaa lapsille, ja laittakaa vaatteesta 1€, 5€, 10€ tai koko summa menemään hyvään.

Keräsin itse kaapista nyt vähän reilummalla otteella kamaa (käyttäjätunnus Hanne K), myös niitä mekkoja, joista en ehkä ihan vielä oikeasti haluaisi luopua (Mammalle huomio: Niitä EI ole kymmentä tuhatta. Ei ehkä edes tuhatta!). Suurin osa minun vaatteideni hinnoista menee kokonaan Pelastakaa Lapset Ry:lle, joten tule ja nouda itsellesi kiva mekko, hyvä mieli ja kaupan päälle saat tapaamisen Suomen siisteimmän mutsibloggaajan kanssa (minä)!