MYYDÄÄN: Pala unelmaa


Nyyh, nyt on tuplavaunut myynnissä. En halua myydä tuntemattomille, joten ostakaa teistä joku ne?

”Myydään liikkumisvapaus kaupunkiäidille. Näillä täysmustilla kaunottarilla vetelet Stokkalle ja takaisin, sporassa, bussissa, metrossa ja puskassa. Toisessa kädessä kahvi ja toisessa vaunut, joilla suhauttelet menemään rennon kepeästi muiden katsellessa ihaillen. Vaunut on mitoiltaan normaaliyhdistelmärattaiden luokkaa, joten ne mahtuvat yllättävänkin pienistä koloista. Isot pyörät, hyvät jouset ja mukavan joustava työntökahva takaavat tärkeimmän, eli työntäjän käyttömukavuuden. Toisaalta lapsetkin viihtyy niin, ettei näitä kuulemma saisi myydä. Myyn silti.

Jos asvalttiviidakko ei ole sinua varten, ei hätää – voit myös vaikka karata metsälenkille, neljällä isolla pyörällä kelpaa vedellä! Vervet ovat erityisen hyvät vaunut pienellä ikäerolla syntyvillä sisaruksilla, mutta isommatkin viihtyy. Mitä tärkeintä, tämä selkävammainen äiti jaksoi 1,5v työnnellä kahta isoksi kasvanutta veijaria näissä kesät talvet. Vaunujen ainoa konkreettinen miinus on lähes pakotettu keskustelu ventovieraiden kanssa, sillä tulet kuulemaan viikottain häkeltyneen ”oho siellä oli toinenkin” -kommentin. Vinkki: hymyile kiittäen ja kerro että nämä uudet nykyaikaiset vaunut ovat totta tosiaan aikamoisia tilaihmeitä.

Vaunut ovat vuosimallia 2012, ja ne ovat hyvässä kunnossa. Käytetythän ne toki ovat, joten ”uuden vaunun tuoksua” on turha odottaa. ”Priimakunnossa”, totesi kuitenkin eräskin tarkastaja. Kerrottakoon kuitenkin että pieniä stipluja on matkan varrella tullut: rungossa on pientä naarmua ja ”kovasta muovista” tehdyssä tuplasadesuojassa on käyttöä haittaamaton repeämä (Niin käy kun vaunuvalmistaja ei tiedä että täällä Pohjolassa on pakkasta). Vaunut ovat saaneet aina majailla sisätiloissa, eivätkä lapsemme ole käyttäneet niitä puruleluna. Kaikki kangasosat on pesty viimeisen käytön jälkeen.

Paketissa saat kaiken mitä tarvitset: itse vaunut, sisaristuimen, kantokopan, sadesuojat (yhden ja kahden lapsen käyttöön), hyttysverkon + sadesuojan vauvaosalle, sekä jopa vararungon (alkuperäisessä oli mallivika, joka kulutti renkaita. Renkaat ja runko siis uudemmat). Löytyypä meiltä myös yksi StorkSakin hoitolaukkukin, voit ostaa senkin pois, keskutellaan siitä sitten kun tulette katsomaan.

Tekniset tiedot ja lisää kuvia KVG tai vaikka Vaunu-aitan sivuilta: http://www.vaunuaitta.fi/phil-teds-verve-p-1946.html

Vaunut asuvat ja odottavat noutoaan Punavuoressa, Helsingissä. Koska ne on niin hiton näppärät myös taittaa kasaan, voimme myös toimittaa ne jonkin järkevän etäisyyden päähän suoraan ovellesi.

Vastaava paketti maksaisi nyt uutena noin tuhat euroa. Ota se tästä halvemmalla ja tee samalla ympäristöteko. Soita, tarjoa, huuda, kysy. Olemme vihdoin valmiit luopumaan rakkaista vaunuistamme.