Mitä sulle kuuluu?

Hyvää perjantaita rakkaat Valeäitilän asukit, ja terveisiä tien päältä. Täällä sitä taas huristellaan, tietokone sylissä, Onepiece päällä, pieni boyflu* pukkaamassa päälle ja ajatukset tukevasti saunassa ja Vain Elämäässä. Tässä matkaa tehdessä roikuin luonnollisesti kännykässä välttyen täysin perheeni kanssa seurustelulta** ja bongasin sieltä Nakki-Päivin mainion postauksen ja ajatuksen. Päivi kyseli lukijoiltaan, keitä he ovat. Kommenttiboksi oli superkivaa luettavaa! Minähän heti sitten apinoimaan. Mäkin haluaisin tosi paljon tietää, keitä siellä ruudun toisella puolella jumittaa. Olettekohan kaikki lapsellisia, mieleltänne tai perheeltänne? Kyrsiiköhän teitäkin Satun hyvin kuvaama turhautus ei-koskaan loppuvista kotitöistä? Mitähän te teette töiksenne? Katsottekohan tekin Vain Elämäätä ja mietitteköhän tekin miten se pitäisi kirjoittaa ja sanoa? 
Haluan ihan palavasti oikeasti tietää! Osan teistä toki tunnenkin, tai sillä tavalla nettitunnen. Jotkut teistä ovat olleet niin pitkän matkan mukana, että tunnistan jo nimimerkin lisäksi kommentin sävystäkin kuka kirjoittelee. Silti en tiedä kuka sinä olet? Kerro! Kerro heti tai vähän myöhemmin!***  
Moi, mä olen Hanne. OIen 33-vuotias, pitkä ja kömpelö. Syön jäätävät määrät karkkia ja teen päivisin töitä oman yrityksen parissa liiketoimintaa kasvattaen ja vähän liian pitkillä kahvitauoilla viipyen. Tykkään laulamisesta, koriksesta ja sanaleikeistä. Ja kirjoittamisesta, ihan hirveästi. Haluaisin olla enemmän sitä ja vähemmän tätä mutta ennen kaikkea ihan vaan tämä mikä nyt olen, ja onnellinen siinä. Toivon parempaa selkää ja lottovoittoa, jotta saadaan se mahtava talo rakennettua. Puhun nopeasti ja usein liikaa, mutta osaan kyllä myös kuunnella. Palelen lähes aina, paitsi silloin kun puen lapsille vaatteita eteisessä ja kaikki huutaa. Inhoan lähijunia mutta rakastan kaukojunia.

Sellainen olen minä. Kuka ja millainen sinä olet? Mitä teet ja mistä tykkäät?

* Boy flu on manful:n vähemmän tunnettu esiaste, jossa sairastunut luulee, toivoo ja kuvittelee saavansa kohta manflun. Todennettavat oireet ovat pienet, mutta tunne totta.
** Insinööri on ostamassa jotain tietokonehärpätintä ja lapset ihmettelee Lego-mainoksia Verkkokauppa.com:in ruudulla

*** Myös Suomen Blogimedia eli minun yksi tulolähteeni haluaa tietää. Jos siis bongaat täältä lukijatutkimuksen, käy pliis vastaamassa. Se auttaa myös mua! Tein juuri itse kyselyn ja siihen meni vain muutama minuutti.