Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pari nopeeta Asuntomessuilta

5 No tags Permalink

Roadtripin aikana käytiin kääntymässä myös tämän vuoden Asuntomessuilla. Sangen virkistävät olivatkin näin Vantaan ja Hyvinkään jälkeen! Valkoisten kivikuutioiden tilalla oli kauniita, vanhalla perinteelle kumartavia puutaloja. Sisustuksissa nähtiin ennenkuulumattomasti myös muuta kuin mustaa, valkoista ja harmaan eri sävyjä, ja tosi iso osa taloista oli sellaisia meille sopivia. Niin, meillähän alkaa se kuuluisa taloprojekti oikeastaan alusta, joten Asuntomessut sattui sopimaan sikäli hyvään saumaan. Saatiin vertailla erilaisia pohjaratkaisuja, tutkia vielä kerran hirsi vs. CLT asioita ja pähkäillä talon värejä sekä pihasaunan syvintä olemusta (se on ihana). Opittiin paljon, moni asia vahvistui. Päähavaintoina vahvistui vanhat ajatukset siitä, että CLT on vaan ihan pirun makea materiaali, mutta hirsikin on hieno. Samoin sain lisäpontta jo pitkään kyteneelle ajatukselle mustista tai tosi tummista sisäseinistä tiettyihin tiloihin. Niitä näkyi jonkin verran ja toimivat aina hirvittävän hyvin! Muita hyvin toimivia juttuja oli mikrosementti, 20cm korotettu astianpesukone ja liukuoven taakse piilotettu arkieteinen. Suunnittelemamme pohja, talo ja sen kaikki ratkaisut tuntuvat myös edelleen hyviltä, eikä mistään tullut sellaista “voi hemmetti miten me ei olla tota tajuttu” -oloa. Ollaan siis jokseenkin oikeilla jäljillä.

Sisustusbloggaajaa musta ei ihan helpolla saa, mutta kun tämä talojuttu nyt tulee olemaan aika vahvasti pinnalla seuraavat x kuukautta (vuotta) niin annetaan nyt sitten palaa. Alla ei missään logiikassa eikä järjestyksessä muutamia kuvia, joissa joko jotain kivaa tai sitten jotain todella omituista. Asuntomessut on vielä auki 7.8. asti joten vielä ehtii ihmetellä Duudsonien HP:n kotia, kerran palanutta Riihiä ja ökyistä ökyintä “aivokirurgin taloa” terasseineen ja uima-altaineen.

Ovi keittiöstä suoraan grillipisteelle? Jatkoon.
Värejä sisustuksessa! Ja oikeastaan aika täydellinen toi harmaa väri.

Jungmanniin kikkailtu hauska katoshässäkkä.

Ikkuna kuin taulu. Tämä tehdään.

Nosteessa oleva sänky. Siisti, mutta aika pelottava.
Pihasauna, varasto ja niitä yhdistävä täydellisyys.

Hauska potero, tälläistä mä olisin halunnut lapsena!

HP. Niin kuin HP. Tajusitteko? Haha! 
JAA
5 No tags Permalink
5 Comments
 • Anonyymi
  elokuu 2, 2016

  Tuo ruokapöytä 4. viimeisessä kuvassa on mahtava, satutko muistamaan/tietämään mikä sunnitelija/myyjä on kyseessä? /Kikris

 • Valeäiti
  elokuu 3, 2016

  No voi hitto kun en! Eikä millään muisteta kumpikaan edes mikä talo oli kyseessä…ei tosiaan mitään sisustusbloggaaja-ainesta tämä mutsi 😀

 • Valeäiti
  elokuu 4, 2016

  Ta-daa, Insinööri vähän kaivoi, täältä kuulemma löytyy http://www.jamera.fi/fi/asuntomessut/

 • Anonyymi
  elokuu 4, 2016

  Taisin napata samasta pöytäryhmästä kuvan asuntomessuilla. Mielestäni oli kyltin mukaan merkiltä Muubs, sisustussuunnittelu Mäkelä & Roos kai myy. Toivottavasti pöytä löytyy, hieno oli!

 • Anonyymi
  elokuu 5, 2016

  Loistavaa, kiitän! / Kikris