Pojan (ja puuman) unelmapäivä

Tältä näyttää viisivuotias suomalainen poika, jonka unelma on juuri täyttynyt:
Tältä näyttää 34-vuotias suomalainen puuma äiti, joka on todella onnellinen poikansa puolesta, ja aika täpinöissä itsekin:

Tältä näyttää sen puuman pojan unelmien täyttymys:

Huh huh mikä keskiviikko. Robinin akustinen minikeikka, tyypin tuijottamista ihan siitä metrin päästä ja meidän (mun) vuoden tärkein keskustelu:

Unelma: No niin tulkaa vaan tänne joku rohkeasti ekana, otetaan kuvia! Huh huh soijaa pukkaa! Editoikaa se sitten pois kuvista (ynnä muuta ihana maanläheistä ja muiden nolostelua purkavaa). 

Puuma: No me nyt sit tästä tullaan! Moi vaan, tässä olis Kakkonen, hän on ollut sun tosi iso fani jo kolme vuotta. Ja tässä on Ykkönen.

Unelma: Ai jaha, siistiä!

Puuma: Hän on siis viisivuotias, et se on aikamoinen investointi. (WHATTAAA? mikä helvetin investointi?)

Unelma: Aikamoist!

Puuma: Hän siis osaa kaikki sun biisit ulkoa.

Unelma: Oho. Määkään en osaa kaikkia niitä ulkoa.

Puuma: No hyvä hyvä, voit kato pyytää apua sitten joskus häneltä!

Levy-yhtiön edustaja mykästi tuijottaen: Lopeta jo. Poistu. Tehkää tilaa. Olet liian vanha.

Unelma: Nyt on muuten siisti lippis. Ja paita!

Puuma: Joo hehe, eikö olekin?

Ja niin edelleen. Vielä noin minuuttia turhaa sanailua, kunnes niiden kymmenen kuvan jälkeen vielä yksi tärkeä lause:

Ykkönen: Robin koski muhun. ih.

Robin suunnitteli Hai-saappaat

Siinä ihastelujen ja esitysten välissä oli jotain asiaakin. Mitä nyt Puuman korviini kantautui, ilmeisesti Nokian Jalkineet ja Hai-tuotemerkin omistava Berner oli pyytänyt Robinia suunnittelemaan uudet saappaat itselleen, ja tästä meille haluttiin tavallisena keskiviikkona kertoa. Yleisön oli ehkä hieman vaikea keskittyä kuulemaan, kuinka Robin oli aloittanut suunnittelun värittämällä mallistonsa kolme paria (kaikki tietysti eriparisia) ihan tavalliselle paperille ja kuinka mukavat lopulliset kengät ovat jalassa kun samalla jokainen mietti: Onpa se mukava. Mitähän sille uskaltaisi sanoa?

 

 

No, minähän sitten sanoin kaikenlaista. Voi luaja.

Mutta niistä saappaista.

Saappaisiin sisältyy jotain vähän hienompaakin kuin makea mallisto. Idea niihin lähti alunperin siitä tiedosta, että kaikilla koululaisilla ei ole joko kiinnostusta kulkea lantsareissa tai varaa kunnon kumppareihin, jolloin ulkoilu Suomen loistavissa keleissä jää pois. Bernerin panos tähän on koululaisillekin kelpaavat bootsit sekä Hai-kilpailu, jossa jollekin koululle lahjoitetaan Robinin toimittamana 30 paria ilmaisia Hai Low by Robin -saappaita. (Saappaista ja kilpailusta lisää täällä)

Olen tosi iloinen, että Suomessa mietitään aktiivisesti lasten ja nuorten ulkoilun tukemista. Olen myös ihan superiloinen, että Suomen nuorille on roolimallina näin sairaan mukava tyyppi, joka on törkeän lahjakas, joka ei kiroile eikä valita ja joka tekee töitä sen eteen että muiden ujostelu vähenisi.

Olen myös todella iloinen ja kiitollinen siitä, että mun hassu ja perheeltä aikaa vievä blogin naputtelu voi joskus antaa mun lapsille näin hienon ja ikimuistoisen päivän. Veikkaan ettei Kakkonen tule koskaan unohtamaan sitä, että Robin kehui sen paitaa, eikä Ykkönen sitä että Robin koski siihen.

Enkä minä tule unohtamaan tätä.

robin hai saappaat

ME OLLAAN SIIS ROBININ KAA IHAN ET <3.

Lue myös:
Fanikirje yhdeltä Robinilta toiselle

Kuvat 7,8,9 (c) Riikka Sipilä Riikan Blogista.