Se perinteinen sunnuntainen ajatuksenvirtaus

Mä olen jotenkin todella huono Snäppääjä (ref: nuorison suosima Snapchat-sovellus). Olen lähinnä kiusaantunut, meikittä ja kerron tylsiä juttuja. Jos säkin innostuit tästä mainoksesta, etsi suuruuksien joukosta @FoxyKettunen. En takaa viihdettä, enkä edes säännöllistä kamaa, mut siellä olen.

MACin mattahuulipunat on ihan parasta. Tästä lisää Snäpissä! Hah, etpä nähnyt ton tulevan!

Joskus pitää sulkea silmät kaikelta sadan tuhannen askarteluroskan sotkulta ja keskittyä edessään oleviin lahja-Riedeliin ja lahja-Masiin (kiitos Joulupukki!).

Juostessaan ihminen on keskimäärin aivan sairaan onnellinen. Ne ensimmäiset 12 minuuttia sitä on niin kaunis, hyväryhtinen, voimakas, urheilullinen ja terve. Vapaa, luova ja onnellinen! Viimeiset 12 minuuttia sitä on toki raihnainen, rumahikipunainen ja surkea vätys joka voisi edes vähän useammin yrittää, mutta keskimäärin tilanne on loistava! Mene ja koe!

Juokseminen on myös välineurheilua. Oikeat kerrastot, upouudet talvijuoksukomperossiopökät (kuinka muodikasta, kiitos Joulupukki!) ja pipo, josta ponnari pääsee ulos. Talvijuoksu, kohtaa voittajasi.

Kun on asiaa ja on flow, ei mikään pieni este tunnu missään. Tätäkin voi hyvin kirjoittaa toinen jalka maassa, toinen sohvan käsinojalla, sillä aikaa kun mies etsii sohvatyynyjen välistä kadonnutta kakea.

Ihmistä ei pidä koskaan luokitella, eikä ainakaan jättää sinne omaan lokeroonsa ummehtumaan. Meidän rakas ”ujo” tyttömme saa kyllä luvan lopullisesti vapautua leimaavasta nimikkeestään juteltuaan ja laulettuaan joulupukille kaikkia serkkujaan kovempaa.

Serkut on muuten aika hyvä juttu ihmisen elämässä. Meitä on kahdeksan, ja meillä on yhteensä jo ainakin kahdeksan lasta. Ja noiden tyyppien kanssa on aina yhtä kivaa kokoontua jouluisin, kesäisin ja aina silloin kun tekee mieli.

Saisipa Ykkönen ja Kakkonenkin yhtä hyvät serkkusuhteet. Alku on ainakin hyvä. Puolet niiden serkuista tosin asuu Kaliforniassa, olisiko siinä syy muuttaa sinne?

Joulupukki oli meille aika kiltti, vaikka välillä on vaikeaa ymmärtää miksi. Oliko se teillekin antelias?

Arki palaa huomenna, minä en. Pakko palautua vielä hetki töistä, sen verran paljon menee vieläkin kylmiä väreitä viimeisen kuukauden meiningistä. Hyrrh.

Talo. Meillä on vielä joskus talo. Kohta sen rakennuslupa laitetaan sisään byrokratian rattaisiin. Kun se joku kaunis päivä saadaan, odottaa kaapissa jo valmiina yksi Möttönen (kiitos Joulupukki!).

Kaikesta huolimatta (tiedätte kyllä mitä tarkoitan), joulu on aika mukavaa aikaa. Ainakin ne ihmiset, jotka siihen aina liittyy.

Onhan kaukosäädin teidänkin taloudessanne ”kake”?