Tällä viikolla olen

Saanut töissä pari ahaa-elämystä, muutaman kivan palautteen, pari(kymmentä) epävarmuuden ja huijarisyndrooman hetkeä mutta myös kolmen tunnin huippusetin, jossa aivot kärysi ylikierroksilla ja keskittyminen oli totaalinen. Ihanaa.

Käynyt kesän ekan Lintsit. Vihdoinkin 120 rikkonut Ykkönen tuli mun kanssa reippaasti vuoristorataan, vaikka pelotti hirveästi. Minä kiljuin ja se oli aivan chillisti. Myöhemmin opin, että sillä oli silmät koko matkan kiinni.

Käynyt lenkillä yksin ja lasten kanssa. Nyt kun ne kumpikin pyöräilee hyvällä vauhdilla ja vakaalla otteella, me voidaan lähteä oikeasti koko perhe juoksu+pyörälenkille. Miäletöntä!

Panikoinut niitä keskenään kolaroivia pyöräilyhulluja (= rakkaat palleroni). Ei helvetti. On se hienoa että kumpikin osaa nyt pyöräillä, mutta voisiko se toinen ymmärtää ettei muita päin voi ajaa? Ihan liian hermostuttavaa touhua mulle.

Ajanut ekaa kertaa ikinä potkulaudalla itse.

Käynyt salilla ekaa kertaa kuukauteen. Heti kesäkuussa sitten taas.

Alkanut pitää tonttihankkeesta. Kohta sinne tulee kuoppa ja se on sairaan siisti juttu.

Istuttanut kukkia. Apua. Tämä + tontti + Prisma + lähiö..olenko aikuistumassa?

Ärsyyntynyt ja siten oiketetusti marttyyrina kiukutellut pöydälle jätetyistä tiskeistä, keskellä eteistä majailevista kengistä, liian täydestä bioroskiksesta ja ikuisesti seilaavista nukkekamoista.

Saanut aamulla viereeni yhden iloisen pienen äitienpäivän toivottajan ja toisen jolla kuulemma ei ollut mitään asiaa, mutta kylmä olisi. Käpertyi kainaloon lämmittelemään, se oli riittävä toivotus ja paljon enemmänkin.

Panikoinut punkkeja. Nyt on tonteilta varma havainto, eikä meillä vieläkään ole rokotuksia. Huomenna hoidetaan.

Ostanut vahingossa ruskean huulipunan. Ne oudon makeet Ozzy-lasit nyt vielä menee mutta tähän vedän rajan.

Nauhoittanut vielä yhden podcast-jakson, sittenkin. Todennut taas kerran että se on tosi kivaa hommaa.

Nähnyt ihanaa ystävää monen tunnin ajan ilman mitään tekemistä, suunnitelmaa tai kissanristiästä. Haahuiltiin ympäri Helsinkiä vähän väsyneenä, puhuttiin ihan kaikesta, juotiin maltillisesti, syötiin liikaa ja naurettiin. Aivan parasta.

Keksinyt sillä reissulla, että varttuneiden naisten kasvohoitosarjan nimi pitäisi olla Au Maturel.

Vihdoin osannut hellittää sellaisesta velvollisuuden tunteesta että pitäisi kirjoittaa jotain, ja kirjoittanut vain silloin kun olen halunnut kirjoittaa jotain. Same same mutta iso ero.

WhatsApp-riidellyt ja -sopinut.

Tehnyt monta koomista autocorrect-virhettä (tämä ei liity ylläolevaan riitaan).

Pessyt ainakin kymmenen koneellista pyykkiä.

Suunnitellut ihan kohta koittavaa NYC reissua, YEAH BABY!

Miettinyt matkalla tontille pyöräilevien typpien luo, että tässä se kyllä on. Hyvä arki, hyvä elämä. Prismaa ja iltapalaa, verkkareita ja korkokenkiä, töitä ja kevätjuhlia, mutaisia housuja, kasvustrategioita, seminaareja ja kadonneita sormikkaita. Niin paljon kaikkea, välillä liikaa mutta ei koskaan liian vähän.

Olen ollut sopivasti onnellinen sitten kai.

JAA
9 Comments
 • Milla / Periaatteen Nainen
  toukokuu 14, 2017

  Ajattelin nyt koko ajan että keskenään kolaroivat pyörähullut ovat paikallisia pyöräilijöitä (jotka ovat hulluja ja kolaroivat keskenään), mutta puhutkin nyt ehkä lapsista?

 • Valeäiti
  toukokuu 14, 2017

  haha JOO, niistä omistani! Nuorempi hurjapää ei ihan tajua turvavälejä 😀

 • Katja - Tässä ja Nyt
  toukokuu 14, 2017

  Milloinhan se kukkien istutus iskee minuun, ilmeisesti en tarpeeksi aikuinen vielä – tosin saisi
  iskeä ja aikuisuus tulla, kun katsoo kukkapuskia ja kasvimaata:D Paitsi että kaikki vielä hyvin lumen alla, ettei vielä hätää. Hetki aikaa aikuistua 🙂 Siihen asti rehottakoon vapaana – niin kuin omistajan karvat…

 • Valeäiti
  toukokuu 14, 2017

  haha, nyt tähän ei enää voi oikein sanoa "kädet multaan vaan" 😀

 • Anonyymi
  toukokuu 15, 2017

  Sanotaanko oikeasti suomeksi "Myöhemmin opin että sillä oli silmät kiinni koko ajan."? Englanniksihan "to learn" voi olla sama kuin "to find out", mutta onko näin myös suomeksi? Olen törmännyt tähän eräässä toisessakin blogissa – ja aluksi olin varma että se oli tyypillinen Finglish-ilmaisu, mutta olenko sittenkin väärässä? En tässä nipota mitään, olen vaan oikeasti kiinnostunut.
  T. Ulkosuomalainen jolla kielitaito voi jo vähän heipata

 • Valeäiti
  toukokuu 15, 2017

  haha, tossa lauseessa nyt on aika monta muutakin ongelmakohtaa kuin finglish. Varmasti on väärin, minua kun ei niin paljon kiinnosta 🙂 Kirjoitan vähän mitä sattuu, ihan onnellisesti. Mutta tottahan kun nyt sanot niin varmaan toi on kieliopillisesti väärin sanottu. Tosin kyllä sitä hirveän paljon näkee. Miten sanoisit saman suomeksi? Mun korvaan "Myöhemmin selvisi, että" tai "myöhemmin kuulin, että" menettää osan merkityksestä. Siis sellaisesta sävyttävästä merkityksestä. Käytän myös paljon ilmaisua "olen antanut kertoa itselleni" joka ei myöskään ole millään mittarilla oikein 😀

 • Valeäiti
  toukokuu 15, 2017

  Hups, vastaus tuli väärään kohtaa mutta löytänet sen tuosta alta! P.s. mitä tarkoittaa "heipata"? Tykkään siitä! vähän niin ku "se sanoi heippa ja lähti menee"

 • Anonyymi
  toukokuu 15, 2017

  Kiitos hyvästä vastauksesta! Eli se oli niin kuin ajattelinkin. On tosi että nuo ehdottamasi supisuomalaiset vaihtoehdot ovat jotenkin kuivempia. Nykyäänhän kaikki sanoo myös "koska + ei verbiä" – ihan napakalta se kuulostaa. Ja se heipata… hee, taitaa olla siis mun oma kielikukkaseni, jotain horjumista se on…

 • Valeäiti
  toukokuu 15, 2017

  Mä oon itse sellainen kielen vääntäjä, että tykkään uusista kielen muodoista juuri niiden virheellisyyden takia. Koska moderni maailma. Tosin tuota edellistä vihaan vieläkin vähän, mutta silti sujuvasti käytän 🙂 Uskon kielessä, busineksessä ja elämässä siihen että sääntöjä pitää vähän rikkoa jotta syntyy jotain uutta! Tässäkin hirveästi virheitä mutta IHASAMA tällä mennään viis kautta viis ja otan niin ton sun "heipata" verbin käyttöön 😀