Täydellinen leikkipuisto

Ette ehkä tiedä tätä, mutta olen jo pitkään miettinyt uraa leikkipuistokriitikkona. Puistot on liian pieniä tai liian isoja, niissä ei ole penkkejä tai varjoa, tai on varjoa liikaa, tai sitten niissä on vaan liikaa liian isoja lapsia. Suuri ongelma on myös laitteisto; löytyykö minun lapsellenib sopivaa tekemistä, entä jos on eri-ikäiset lapset mukana? Kampissa Lastenlehto täyttää aika monta vaatimusta, mutta siinäkin on puutteensa.

Mutta nyt kuulkaa. Luulen että olen löytänyt täydellisen puiston, tai ainakin lähellä sitä.

Siellä oli avaruusaluksia ja ainakin kaksikymmentä erikokoista ja -muotoista liukumäkeä. Siellä oli hiekkaa, nurmikkoa ja pehmeää asfalttia. Isojen puiden alla oli isot varjot, ja penkit joissa äidit voi istua vaunuja työnnellessään. Eri-ikäisille lapsille löytyi omat alueensa, mutta kaikki riittävän lähellä toisiaan. Pienempien alueen ympäri kulki rata, jonka nimi voisi olla baby-go-to-sleep: monimuotoinen alusta nukutti Kakkosen hetkessä, ja koko ajan näin missä Ykkönen viiletti.

Puistossa oli niin siistejä härpättimiä, että itekin olisin halunnut kokeilla. Vähän kokeilinkin. Oli piknik-pöydät, temppuradat ja pyörivät satelliitit. Siellä juoksi jopa pupuja.

Tämä puisto oli niin success, että koko 5kk-32v porukkamme viihtyi erinomaisesti. Räpsin sata kuvaa ja fiilistelin.

Lämmin suositus siis Laguna Hillsistä 🙂

Ps. Tänään on ollut huikeasti parempi päivä, sovitaanko että nyt helpottaa?