Maailma ilman surkeita sovituskoppeja lihottavine peileineen

(Teksti sisältää yhteistyölinkkejä, merkitty *) 

Töihin paluu lähestyy, ihan tosi uhkaavasti. Niinkin uhkaavasti, että lähiviikkoina on luvassa infopäivää  (ja luonnollisesti -iltaakin) ja jopa asiakaspalaveri. Miten toimii kaksi ja puoli vuotta kotona ummehtunut verkkarivartija?

Kuulee kollegalta palaverista, laskee puhelimen kädestään ja siirtyy hikisenä tahmaisissa verkkareissaan välittömästi verkkokauppojen anteeksiantavaan maailmaan, etsien mitä tahansa uutta päällepantavaa. Mielellään luukutonta, kumpparitonta, tarhatonta, hajutonta, päälle istuvaa ja ehkä jopa office-kelpoista. Ellei jopa presentaatiokelpoista.

Niinpä tietokoneeni hipaisuhiiri on tänään kokenut innostuneen hiplaavia skrollauksia mm. osoitteissa ihania, mahtavia ja helposti lähestyttäviä*. Ja sitten kun niistä ei pystykään uskallakaan mitään ostaa, siirtyy hän Stokkalle*, sillä sieltä saa sentään koko helmikuun ajan kaikista kodin ja muodin -alueiden tuotteista -20% (koodilla 02LOYAL2013) ja palauttaminen on helt okej. Koska olen sekä kodikas että muodikas, etsin sieltä nyt vimmatusti säästöjä sillä aikaa kun varsin lötkö ja flunssainen Ykkönen makaa sohvalla Madagascarin 74. esitystä katsellen ja Kakkonen syö kaukosäätimen pattereita.

Hyvä iltapäivä tulossa, ei siinä mitään.

Saisikohan tän jotenkin perusteltua työvaatteeksi?


P.s. Ykkönen katsasti kanssani Malene Birgerin ja totesi spontaanisti ”Oi mitä mekkosia!”. Uusi ATBG-jäsen on niin syntynyt.

P.p.s Kuvan mekkonen täältä.