Tehokkaampi työaika, enemmän tulosta

Minun on annettu ymmärtää, että moni lukee tätä blogia töissä. Olkaa hyvät, teitä varten on nyt hämäysotsikko! Varmuuden vuoksi tässä tekstissä on myös työhenkinen ulkoasu, hämäyskuvaa myöten. Ei enää hätäisiä paniikkiratkaisuja, kuten koneen nielaisemista, pomon kulkiessa ohi. Nyt olet ehdolla Vuoden Työntekijäksi.

Hämäyskuva by hämäysfirma Ibari.

Vieläkö ahdistaa? Painaako sinuakin pelko stigmasta ihmisenä, joka lukee ”vauvablogia”? Luetko blogia salaa muiden katseilta? Nyt voit tulla huoleti plokikaapista ulos, ja kertoa kanssakulkijoille tekeväsi tärkeää yhteiskunnallista työtä! Kas näin se toimii:


Tämä blogi:  
Hillitsee väestönkasvua: Säännöllisen lukemisen on todettu vähentävän nk. vauvakuumeen oireita. Herkistyneen ehkäisytietouden ansiosta sekä ei-toivottujen että harkittujen raskauksien määrä vähenee ja maailman väkiluvun kasvu pysyy aisoissa. Siis maailma pelastuu. Menetelmä on myös muita ehkäisymenetelmiä edullisempi. Muista nauttia päivittäin.

Suojaa masennukselta (ei hormonaaliselta): Epätoivon määrä vähenee tutkitusti huomattavasti kun huomaa, ettei muillakaan aina niin lujaa mene. Lisäksi inhorealistinen kuvaus arjesta useamman lapsen kanssa auttaa nauttimaan vauva-ajasta vain yhden lapsen kanssa, lievittäen baby bluesia.

Kohottaa itsetuntoa: Vertaistuen merkitys itsevarmuuden ja -tunnon kohoamiseen on kiistaton. Lukemalla aktiivisesti voi jokainen vanhempi hyväksyä omatkin virheensä ja omaksua täysin rinnoin roolinsa valeäitinä /-isänä. Vastaavasti voi jokainen huomata olevansa sentään kirjoittajaa parempi vanhempi, ja myhäillä tyytyväisenä.

Parantaa työtehoa: Pienten taukojen pitäminen työpäivän aikana nostaa työtehoa. Työajatuksista pääsee sitä tehokkaammin irti, mitä kauempana työstä ajatukset tauon aikana liikkuvat. Huom: ei päde kotiäideille.

Nostaa elinajanodotetta: Nauru pidentää ikää.

Jos vielä emmit, kerrottakoon että kanssalukijasi ovat paljon muutakin kuin kotiäitejä. Tunnettuja lukijoita ovat mm. 59-vuotias arkkitehti (nainen), 60-vuotias toimitusjohtaja (mies), 38-vuotias ohjelmoija (mies), 29-vuotias insinööri (sekä naisia että miehiä) ja jopa eräs lentokapteeni.


Sitäpaitsi, blogien lukeminen on niin ysäriretroa että se on jo cool. Hipstercool.