Tunnustusten aika

Oho, sain tunnustuksen, kiitos T!

Ilmeisesti blogissani on substanssia, mene ja tiedä.

Tämänkin tunnustuksen mukaan tuli joukko sääntöjä:

1. Kiitä tunnustuksen antajaa. No kerran vielä, kiitos!
2. Jaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle. Apua, en minä niin montaa tiedä, ja kaikki jotka tiedän on jo saaneet tunnustuksen joltain muulta. Laitan tämän siis eteenpäin tylsästi kaikille halukkaille, saa napata!
3. Ilmoita heille tunnustuksesta. Olkaa hyvät!
4. Kerro kahdeksan satunnaista asiaa itsestäsi. Tämän sentään jaksan ja osaan tehdä.
Tässä kahdeksan faktaa, joita ilman olisitte oikein hyvin voineet elää:
  1. Mulla on outo kirjallinen/numeromuisti. Saatan muistaa kavereiden autojen rekkarit, ovikoodit ja puhelinnumerot vielä vuosienkin päästä, samoin mieleen painuu nopeasti näkemäni lauseet. Esimerkiksi aina täytettyjä paprikoita tehdessäni muistan ulkoa kaverini antamasta reseptistä kohdan ”xxx wanted to cut the stems off but I think they look rather nice with the handles, don´t you think?”
  2. Edellämainitusta syystä osaan suurimman osan televisiosarjan Frendit repliikeistä ulkoa. Eri suomennoksineen.
  3. Vaikka melko normaali olenkin, enkä ainakaan taikauskoinen, joistain asioista saattaa muodostua pakkomielle. Jos käyn vaikkapa ravintolaillan aikana kolme kertaa vessassa, menen ensimmäisellä kerralla vapaana olevaan, toisella mahdollisuuksien mukaan siihen samaan (kun oli hyväksi havaittu), mutta kolmannella kerralla vaihtoehtoja ei enää ole. Haluan siihen samaan koppiin.
  4. Olen koesiintynyt onnistuneesti tanssiryhmään. Ehdin olla ryhmässä yksien treenien ajan, kunnes ryhmää pyörittävän äijän taustoista paljastui jokin taloudellinen vilunkipeli ja ryhmästä karsittiin (huono) kolmannes pois. Oli lyhyt, mutta näyttävä ura.
  5. Kenkäni ovat siroa kokoa 41. Luojan kiitos jalat ei sentään kasvanut raskausaikana.
  6. Minulla ja isosiskollani on todella samanlaiset äänet. Siskoni ollessa sopivasti teini-ikäinen saatoin vastata kotona lankapuhelimeemme ja kuunnella tovin siskon kavereiden kertomia juorua ennen kuin paljastin että puhelimessa oli viisi vuotta liian nuori sisko.
  7. Lasken viiteen sormilla väärin. Nelosen kohdalla nostan pikkurillin ja vasta viidentenä nimetön. Kokeilepa, se on helpompaa niin. 
  8. Kärsin teininä keskiraskaasta Take That -faniudesta. Robbie Williams saa edelleen sydämeni läpättämään, ja Insinööri tietääkin väistyä jos herra Williams joskus tulee järkiinsä ja pyytää minua vaimokseen.