Upea taituri 12v

 

Rakas Kakkonen,

täytit juuri 12v, onnea! Olen tässä viime viikot katsonut, että joka aamu kun tulet alakertaan, näyttävät lahkeesi vähän lyhyemmiltä, hartiasi leveämmiltä ja ilmeesi rennommalta. Ihan kuin kasvaisit kirjaimellisesti silmiemme edessä lapsesta nuoreksi.

Vielä tämän vuoden olet virallisesti lapsi, ensi vuonna juhlimme sitä, että talossa kaksi nuorta. Teiniä. Musta tuntuu että sustakin tulee ihana teini, ainakin lapsuutesi viimeiset metrit ovat jatkuvasti upeampaa seurattavaa.

OIet uskomattoman taitava niin monessa asiassa, että me haluamme vain antaa tilaa ja seurata sitä sivusta. Kun kinnostut jostakin, olet pian siinä asiantuntija ja puurrat sinnikkäästi oppiaksesi siitä lisää. Mua vähän naurattaa joka ilta, kun laitetaan sulle vielä vartti ruutuaikaa, että voit kuunnella nukahtaessasi englanninkielistä podcastia 3D-printtaamisesta.

Naurattaa se, että itse 12-vuotiaana kaivoin lähinnä nenää ja pakoilin siivousvuorojani. No, siinä siivousinnossa olemme kyllä samanlaisia, hahaha!

Muutenkin meissä on kanssasi paljon samaa, meissä kummassakin vanhemmassa. On tosi sykähdyttävää seurata sivusta, miten joku minun heijastukseni, mutta kuitenkin ihan oma itsensä kasvaa vahvaksi, ryhdikkääksi olennoksi, joka ohjaa omaa elämäänsä vahvoin ottein.

Teet meidät joka päivä tosi, tosi ylpeiksi.

Ollaan ylpeitä siitä, miten kehität itseäsi, kuinka hyvä ystävä olet ja miten hyvin erotat oikeat ja väärät teot, etkä lähde hölmöilemään muiden paineesta. Toivon että nämä kaikki suojaa sua tulevaisuudessakin, kun nuoruuteen tulee kaikenlaista käännettä.

Toivon myös, että uskallat jatkossakin puhua meille kaikista asioistasi, näyttää tunteesi ja sekoilla mun kanssa iltamyöhään kun nukkua pitäisi.

Toivotan sulle aivan ihanaa syntymäpäivää ja viimeistä vuotta lapsena – vaikka olet kyllä ikuisesti meidän lapsi, meidän suojassa ja rakkaudessa kasvatettu.

Ja hei, tiedät että rakastetaan kaikki sua kovasti kun pienen veljesikin ainoa sana sisaruksille on sun nimi! Arvaat myös varmaan mitä se huutaa tälläkin hetkellä, kun näkee sut vierellään 😄