Viikkoraportti ja lähitulevaisuuden SWOT

Perjantain kunniaksi viikkoa kootusti konsultti-stylellä, olkaa hyvät! 

Viikon eteneminen: 
Ykkönen palasi tarhaan sairasvuoteeltaan. Tarhassa meni superhyvin ja se viihtyi siellä joka päivä, vihdoin. Joten torstaina oli hyvä palata oikein kunnolla RSV:n pariin. Lapsiperhe-elämän vuoristorataan kuuluu onneksi nopeat käänteet, joten perjantaina neiti oli taas lähes oma itsensä ja pääsi lähtemään Mukkilaan viikonlopuksi.

Ongelmat:
Tarhassa se siis viihtyi oikein hienosti, mutta ei omassa sängyssään. Pahimmanlaatuinen Hoo-asento, jazz hands ja ajoittainen kreisihuutaminen palasivat sänkyymme. En saanut viime yöstä kuvaa, mutta picture this: Ykkösen päälaki kiinni Insinöörin ohimossa ja varpaat Valeäidin silmäkuopissa. Tai jos sen käänsi meidän mielestä normaalimpaan asentoon, pitkittäin sängyn suuntaisesti, levittyi välittömästi kaksi pientä käpälää niin että saivat yhtäaikaisesti koskettua kummankin vanhemman naamaan. Onneksi en tällä hetkellä nuku muutenkaan, niin ei paljon yöherätykset haittaa. Jos ei nuku, ei voi herätäkään, simple! Tämä unettomuus on niin jotain synnytysperseilyä, elimistö ei vaan suostu nukkumaan; ”valmistaudut vauvan rytmiin” tai jotain muuta potaskaa. Kyllä tässä kuulkaa jo aika valmiita oltiin.

Onnistumiset / pienet voitot: 
Sisustus- /pesimishuuma sai aivan uutta vauhtia, ja asiat ovat vihdoin 8kk asumisen jälkeen löytäneet oikeat paikkansa.  Lisäksi kahden päivän aikana hoidettiin To-do -listalta enemmän asioita pois kuin pariin viime kuukauteen ja päästiin eroon hieman huonolla hetkellä (15min positiivisen raskaustestin jälken) valitusta pinkistä tapetista.


Viikonlopun ennakoitu SWOT:

Vahvuudet: Ykkönen lähti maalle. Perjantai on treffi-ilta. Lauantaina Insinööri lähtee perässä. Lauantai on siis MINÄ-ilta. Ekaa. Kertaa. 16 kuukauteen. Sunnuntaina on Babyshower.
Heikkoudet: …? onko niitä? luitko ylläolevan?
Mahdollisuudet: Maksimoitu hedonismi, ylensyönti ja hyvinvointi.
Uhat: Lapsi-ikävä. Eliminoidaan katsomalla seesteistä, siistiä ja kauniisti sisustettua kotia jossa asiat pysyy paikoillaan.

Ja sama kuvitettuna. Näihin tunnelmiin hyvää viikonloppua kaikille!

Kakkonen kasvaa,
3 (eli 5) viikkoa jäljellä

Lipasto tuli ostettua ja kasattua

Välissä on leikitty äidin koruilla

Ja järkätty kirjahyllyä

Eräänä yönä palautettiin seinään
vähän seesteisempi tapetti…

…tämän ”raskasutestihirvityksen” tilalle,
jonka kohtaloksi jäi halata kenkälaatikkoa.