Viikon suunnitelmat: kuvauksia ja lievää paniikkia

Tämä tuleva viikko on todella hurlumhei ja erikoinen, joten ajattelin kokeilla voisiko MyDay muuntua MyWeek-muotoon! Itseäkin kiinnostaa nähdä miltä näyttää yksi viikko suunniteltuna, joten let’s go:

Toim. huom. Kaikki teksteissä mainitut firmat on kumppaneita ja teen niistä mainoksia myöhemmin!

Maanantai

Työpäivä: Kirjan kirjoittamista, muutaman sisällön kuvaamista, IKEA kässäri perjantaille (viimeistely), BE-KIND sisältöjen suunnittelua. To do -listan ja meiliboksin ahkeraa tuijottamista ja kaiken skippaamista päänsäryn takia.

Iltapäivällä Vaikuttajaforum, mutta en ehdi sinne koska joku (minä) tilasi typeränä K-ruoan kuljetuksen melkein samalle ajalle ja täältä lähiöstä menisi tunti suuntaansa matkoihin (olispa oma lentokone).

Iltapäivällä palaveri BE-KINDin kanssa seuraavasta sisällöstä, se pitää lopettaa jotenkin maagisesti pari minuuttia ennen että ehdin hakemaan lapset päiväkodilta 16.30 (en tule ehtimään).

Illalla: laatuaikaa pienten kanssa vaikka väkisin, koska perjantaina lähtö. Tai no, ainakin 1,5h ajan koska kuudelta llallinen naapurin mammojen kanssa, kehutaan taas itseämme hyvästä vanhemmuudesta (lol)

Urheilu: olisin ehkä mennyt lenkille, mutta päänsärky on kyllä sitä luokkaa, että tänään teen vain liikkuvuutta – jos sitäkään.

Tiistai

Työpäivä: Julkaisen Rebekan kurssien mainoksen, alekoodia tulossa hei! Lisää tuijottamista ja kirjan kirjoittamista, kuvaan K-ruoka-videon, jota en välttämättä maanantaina jaksa (ref: päänsärky). Toive: paljon sähköposteja, joissa ostetaan multa yhteistöitä! Ne on lemppareita!

Iltapäivällä ihanan Maija Kajannon uusimman (Sitruunakevät, odotan!!) julkkarit mutta äääää en tiedä pystynkö!! Se laatuaika lasten kanssa, ja sitten mun pitäisi kans kyllä hakea ne laatulapset päiväkodista, koska pian Insinööri joutuu tekee sen eestaas yksin ja sille tulee miinustunteja työsaldoihin.

Illalla: Nelosella on elämänsä ensimmäiset kaverisynttärit! 😍😭 Paniikkia siitä, ettei ole vaatteita torstaiksi.

Urheilu: Aamulla pienten viennin jälkeen voisin yrittää tehdä Rebekan kurssin tän viikon juoksun. Maria on luvannut soittaa, hän lähtee omalle lenkilleen kans aamulla! Työ, huvi ja urheilu yhdessä!

Keskiviikko

Työpäivä: okei, älkää vihatko. Tämä on nyt hyvin stereotyyppinen vaikuttajan työpäivä mutta vannon, tämä ON työtä. Menen heti aamusta käsien ja jalkojen kynsihuoltoon AJ Studiolle (saatte taas alekoodin, vihaatte sitten vähemmän) ja sitten tunnin verran töitä / lounasta ja siitä treeneihin HUHille, josta kiireen vilkkaa lapsia hakemaan.

Varmaan kolmen patukan päivä, koska koko ajan kiire, saisikohan tästä sen seuraavan BE-KIND sisällön?

Illalla: Suurempi paniikki: Huomenna kuvataan, ei ole vaatteita!! Ehkä ajelen Sallan ja Iinan luo ja varastan niiltä kaiken värikkään, mikä mulle jotenkin mahtuu.

Urheilu: työpäivän aikana Leenan vietävänä.

Torstai

Työpäivä: Tämäkin erittäin poikkeuspäivä, kuvataan aamusta alkaen Doritin kanssa mulle ja Julialle uusia promokuvia! Essi laittaa meille ihanat naamat ja tukat, otetaan jotakin hyviä potrettikuvia studiolla yksin ja yhdessä meidän spektaakkelimaisia yhteisi töitä varten. Lisäksi kuvataan ulkona yleisiä kuvituskuvia. Odotan innolla ihan erilaista päivää, varaudun siihen että jäädyn.

JA MITÄ MÄ LAITAN PÄÄLLE??

Illalla: Seuraava paniikki, mitä pakkaan mukaan huomiselle matkalle, mitä laitan päälle perjantaiksi ja miten ehdin tehdä kaiken mitä lupasin? Tämän kaiken teen yksin pienten kanssa (laatuaikaa!), sillä torstaisin kaikki muut on harrastuksissa.

Urheilu: Lasketaanko paikallaan hyppiminen Suomenlinnan kalliolla, ettei naama jäädy kuvatessa?

Perjantai

Työpäivä: Tämä on varmaankin intensiivisin työpäiväni koskaan. Hyppään taksilla IKEA Vantaalle kymmeneksi ja kuvaan muutaman ennalta mietityn pätkän. Kirjaudun IKEA Suomi IG tilille. Laitan asiakkaalle esitarkastettavaksi ekat pätkät, 11 otan perheen vastaan ja lähdetään seikkailemaan. Kuvataan yhdessä pätkät, jotka olin suunnitellut, kuvaan lisäksi sata muuta, jotka syntyy tilanteesta.

Syödään, tyypit heittää mut lentokentälle ja jatkavat mummolaan, minä jatkan työpäivää maanisesti kunnes lento lähtee: Muutamassa tunnissa on saatava pakettiin ja tarkastettua IKEA tilin storyt, omat storyt, oma feed postaus ja TikTok. Odotan innolla, olen valmistautunut hyvin ja somepeukku levännyt eilisissä kuvauksissa, let’s do this!!!

Illalla: Koneessa ystävän kanssa! Saapuminen Malagaan puolenyön jälkeen.

Urheilu: Lasketaanko IKEA ja siellä lasten jahtaaminen hyvää (anonyymia) kuvakulmaa varten?

Lauantai / Sunnuntai

Työpäivät, urheilu ja illat kaikki samassa paketissa Marbellassa. Rukoillaan vähän edes ei-sateisia hetkiä, jotta päästäisiin ulos! Lenkille, vuorille, rannalle juoksemaan, ah!

Muuten kirjan kirjoittamista, ystävän kanssa Malagan ja Marbellan katujen ihmettelyä, vanhojen tuttujen näkemistä, loputonta nautintoa siitä, että saa itse valita mitä syö ja milloin ja mitä tekee jos jotakin. Urheilua, toivon, paljon!

Lasten ikävöintiä, mutta vähemmän kuin etukäteen ajattelisi. Miettimistä, voitaisko me taas joskus muuttaa tänne. Torakoiden metsästämistä aamuisin. Suomalaisen kahvin kaipausta.