Vinkki viitonen (ja linkkikaaos)

Mä olen niin ohjailtavissa.

Olen huomannut viime aikoina ihan pelottavan monen ostopäätökseni / himotuskohteeni perustuvan blogeihin. Sitähän ne tutkimuksetkin sanoo, toiset kuluttajat ovat luotettavimmat suosittelijat. Mutta olen mä silti vähän pettynyt yllättynyt, miten helposti lankean kaikkeen ihan ihmeelliseen ja ei-niin-minuun blogien takia. Olen jäänyt jo kauan sitten seuraamaan kahta blogia (Vaatefriikki Tampereelta ja Liian Täydellinen Uskoakseni Ehkä Edes Siihen), joiden pukeutumis- ja etenkin kirjoitustyyli, elämät ja blogit ovat todella kaukana omastani. Ja silti, kun olen käynyt tsekkaamassa näiden naisten blogit, saatan huokailla sydänmekkojen tai pastelliväristen neuletakkien perään. Siis minä, mustiin pukeutuva epänainen. Pahimmillaan tämä on johtanut ihan ihmeellisiin ostopäätöksiin, kuten erääseen sinapin kanssa yhteensointuvaan oranssiin kynsilakkaan. Ihan intopinkeänä sen ostin, ja laitoin kynsiini. Kotona katsoin että onpa muuten aivan helvetin rumaa kynsilakkaa, mut voi miten kiva.*

Erityisen pahaksi tämä piirre menee lastenvaate- ja tarvikehankinnoissa. Ei tarvitse kuin tsekata Oi Mutsi Mutsi, Visuaalisesti Vaativa, Mami Go Go, puhumattakaan Inton ja Sohvin varusteista, ja johan paukkasin tänäänkin KappAhlissa katsomassa oisko niitä kivoja haalareita siellä. Ja pitäiskö mennä Kalasatamaan? Ja kato hei Nakke miten mageet legginsit ja tollaset lenkkarit on Ykköselle saatava.

Välillä voin sentään perustella nämä uudet ”tarpeeni” ihan järjellä, ja Insinöörikin hyväksyy ne. Niinpä meille on nyt matkalla kolme Mehujehua, ja seuraavaksi on ehkä sittenkin saatava se vuoden ajan ylenkatsomani Stokken tarjotin (miten se voi maksaa 50€??), jos en satu nyt arvonnassa voittamaan.

Joten siis, se vinkki viitonen: käykääpä osallistumassa ja hieno Playtray voi olla teidän lapsenne sotkettavana!

 *Ja kun valitin tätä ostostani toiselle äidille, hän arvasi heti mistä blogista oli kyse. Tiedoksi vähittäiskaupalle, ottakaa jo nää blogaajat kunnolla haltuun.