Yöllistä jalkapeliä

Epäterveellisiä ajatuksia klo 05.30:

Kuinkahan kauan olen nyt ollut hereillä? (2h). Miten kauan nukuin sitä ennen? (4h) Milloin herätyskello soi? (1h) Miten kovaa toi Insinööri oikein kuorsaa? (epäterveellisen)
Ei se Insinöörin vika tietenkään ole, hyvä että edes joku nukkuu. Minulla vain nyt sattuu poikani kanssa olemaan sellainen jaettu vamma, että kun me heräämme keskellä yötä, takaisin uneen löytäminen on vaikeaa. 
Siinä me sitten pyörimme, tanssimme yhteistä tanssiamme. Kakkosen roolina oli ottaa tiukkoja haliotteita, etsiä jaloilleen sopivaa koloa ja välillä yskiä sydäntäriipaisevan tutun kuuloisesti. Minun tanssiliikkeeni huolehtivat siinä jalkakolojen ja Insinöörin väliin jääneestä Ykkösestä ja oman tilani säilyttämisestä. Toki iso osa rooliani oli teeskennellä syvästi nukkuvaa.
Veikkaan että meistä kumpikin ajatteli mielessään että pitäiskö vain nousta ja vähän leikkiä. Meidän erona on tietysti se että toinen saa tuhista vihdoin löytämässään kippura-asennossa pitkään ja vielä nukkua sen päälle 2+ tunnin päiväunet, kun taas toinen sai lähteä aamuseitsemältä ekaan palaveriinsa. 
Ja tietysti vain toinen meistä on aika käsittämättömän söpö silloinkin kun se ärsyttävästi valvoo keskellä yötä.