10 vuotta 10 profiilikuvassa

Joskus sitä käy niin, että ajattelee jättävänsä koko kirjoitushomman sellaisiin hetkiin kun arvelee että timanttista on tulossa. Ja sitten kuitenkin päätyy julkaisemaan tämän.
Tämä on kaikki Rimpuilevan Mamman syytä, niin kuin tavallista. Kaikki hulluuteni tuntuvat liittyvän siihen ihanan hulluun muikkeliin. Se lähti ekaan podcast-jaksoon kysymättä vieraaksi ja nyt se haastoi julkaisemaan omat FB profiilikuvat kymmeneltä vuodelta, yksi per vuosi.
O M G. Mun MP on että SOS. Aloitamme parhaasta:

2007: Chicks eating burgers eyes half-closed

Haluan korostaa että tämä kuva löytyi profiilikuvakansiosta kahdesti. Yksi kerta ei riittänyt. Mitään muuta en osaa tästä kuvasta kertoa. En tiedä miksi se on ollut mielestäni hyvä, hauska, sarkastinen tai….en tiedä, en. Kovin yllättäen, myöskään yleisö ei ole tälle lämmennyt. Vaikka laitoin sen hei kaksi kertaa, kamoon!

2008: Chicks trying to look sexy end up scary

Oikeastaan en tiedä mitä siinä yritin. Mutta kovat on meikit ja otsis. Muistelisin että tähän liittyy risteily jonka nimi on Perinteinen IsoKänni eli PeIsKä. Onpa kumma.

2009: Chicks pretending like they’ve chilled the fuck down

 

No kukas se on siinä niin eteerisenä menossa naimisiin, katseessaan pelkkää toivetta tulevasta ja lupauksia ihanasta elämästä! Ai että. Hyvä minä. Se on hienoa että osaat unelmoida.

2010: Chicks thinking they gonna blow up soon and then kill you

 

Laskettu aika kahden viikon päässä. Ykkönen veteli vielä neljä viikkoa tossa pallossaan. Huomaa vähän vähemmän eteerinen katse, vähän vähemmän toivoa ja pikkaisen enemmän pulleaa rakkoa ja kivistäviä liitoskipuja. Oi niitä aikoja.

2011: Chicks showing off them biceps thinking they cool

 

Oli vauva, oli vähän väsymystä. Oli paljon kantelemista ja aika vähän syömistä. Ykkönen oli ensimmäistä kertaa mekossa ja minä päätin näyttää maailmalle kuinka ihastuttavan tikissä kunnossa olen, kiitos univelan, ahdistuksen ja syömisen hankaluuden. Lähdin hakemaan eteerisen suloista kuvaa ja lapsi ei päästänyt korusta millään irti.

2012: Chicks hitting them rough times shitty hair and them kids screaming, thinking they never gonna fucking make it with no fucking idea how to do this shit and still being pretty damn happy (sort of)

Mökkeily. Ihmisen parasta aikaa. Myöskin: herranjumala, vasta viime vuonna niitä oli yksi. Oikeasti kuitenkin tässä hetkessä myös aika fiiliksissä (muissa hetkissä ei niinkään tällä reissulla).

2013: Chicks putting on a fake stache thinking they so fucking funny

 

Hassuttelu best. Puuttuu enää hassu lakki. Ei, korjaan, se oli myös tämän vuoden saldoissa. Valitsin viikset.

2014: Chicks ditching kids and thinking they look ok now but forget they have them damn black things under eyes and they look like they nekked

 

Mallorca, Teneriffa tai joku sen kaltainen. Matka ilman miestä, ainoa kuva itsestä yhden käden selfie heppatalutuksen keskeltä. Kuitenkin ilmeisesti riittävän kova profiilikuvaksi, vaikka antaa ymmärtää olevansa kropattu nakukuvasta.

2015: Chicks just being happy chicks

 

Kahden viikon Kalifornian reissulla viimeisen päivän vikat tunnit ja vihdoin kesäkelit. Muijat oli iloisia.

2016: Chicks pretending they got their shit together but really they cry all day all night

Iloiselta se näyttää, mutta muistelisin itkeneeni aika rajusti näissä vaatteissa. Paha vuosi aluillaan. Ahdistukset ja masennukset matkalla pinnalle, oh joy. Ihan nätti flika kuitenkin!

2017: Chicks laughing for realz

 

Ai että. 2017. Paras vuosi sitten vuoden 2014. Hommat etenee, nainen hymyilee ja mielen koukerot alkaa tuntua ymmärrettäviltä. Tältä mä näytän, tämä minä olen. Kuva podcastin kuvituskuvasessiosta, hymy aidosta ilosta ja tukka ihan kummallisesti mutta sellasta se nyt sit on.
Mitä helmiä sun arkistoista löytyy?