150 hymyä

Se on nyt 150 tilaajaa täynnä. Huh, vau ja jee, kaikkia yhtäaikaa. Tervetuloa joukkoon Miiu, ja kaikki te muutkin. Uskokaa pois, että jokainen naama tuolla sivussa, jokainen kommentti anonyymeistä sukulaisiin ja jokainen uusi silmänjälki tilastoissa tekee minut ihan hurjan iloiseksi.

Lupailin joskus arvontaa, kun blogi täyttää vuoden tai 150 tilaajaa tulee täyteen, kumpi sitten ensin sattuukaan. Synttärit on vasta kolmen päivän päästä, joten tilaajat voitti. Laitan arvonnan sitten synttäreiden kunniaksi pystyyn, joten nyt saa vielä vaikuttaa: Mitä te haluaisitte verisellä kommenttikilpailulla tavoitella? Edellinen huippuarvontahan sisälsi vaikka mitä uniikin loistavaa tavaraa. Joko ne kaksi kortonkia meni, tarvitsetteko lisää?

Niin ja kiitos kaikille allergiasympatioista ja kommenteista, kyllä tuli taas niistäkin hyvä mieli. Tänään yritän vastata niihinkin samalla kun mietin sitä arvontapalkintoa. Nyt kuitenkin kaupungin toiselle laidalle fysiotaerapiaan ja sieltä jotenkin teleporttaamalla viidessä minuutissa takaisin kotiin.