ARVONTA: Kesän hittipaita!

Olen 22 ihmistä myöhässä, ilman taitoja välineitä ja hyvin laiskasti kaupoilla käynyt. Mutta lupaukseni minulla on sentään ollut tapana pitää. Tässä se tulee.

Kiitoksena siitä, että blogissa on jo hurjat 222 Google-tilaajaa, tasan 350 Facebook fania ja hurjasti hienoja kommentteja, on aika pistää pystyyn arvonta! Tällä kertaa ei arvota yhtään sen enempää eikä vähempää, kuin uniikki, uskomaton, ainutlaatuinen, maailman hienoin ja taatusti kadehdittu Valeäiti-paita:Pahoittelen, kuva ei todella ole teidän arvoanne vastaava, mutta palkinto on!

Kaikkien tähän viestiin kommentoineiden kesken arvotaan t-paita ”Valeäiti” painatuksella. 

Koska olen ollut laiska, enkä siis ole vielä käynyt kaupoilla, voittaja saa itse valita mallin, värin ja koon (suosittelen mustaa, koska sellainen on välillä valeäidin mieli ja kohta taas kelikin). Miehiä / isiä ei ole unohdettu: jos voittajaksi osuu sellainen napaa alempana roikkuvilla jutuilla (enkä tarkoita tissejä) varustettu mukakasvattaja, muuttuu paidan tekstiksi tietenkin Valeisä. Paketin mukana tulee kangastussi, jolla saat t-paidastasi vielä uniikimman. Voimme myös painattaa vuoden ihan suoraan paitaankin jos et arvosta omaa käsialaasi. Suklaata on myös tietenkin tultava, kun kyseessä on univelkainen ja lohtuunsa syövä vittuuntunut kansa.

Lisäksi pidän kiinni myös toisesta lupauksestsani, ja palkitsen sen, joka silloin taannoin tämän hienon t-paita-ajatuksen keksi. Keksijän palkinto jakautuu kahteen: Virpi K ehdotti FB:n puolella Valeäiti t-paitaa ja vanha kunnon Tiskari, eli nimimerkki Tiskikoneen tyhjentäjä keksi siihen sloganin. Laittakaahan siis minulle meiliä valeaidin @ gmail . com ja kertokaa osoitteenne + kokonne niin saatte sitten voittajan selviydyttä omat kappaleenne.

Arvonta alkaa änt yyt NYT ja on voimassa viikon, eli 27.6. asti. Onnea matkaan! Ps. muistathan jättää jonkin selkeästi tunnistettavan nimimerkin kommentiisi.