Blogijoulukalenteri luukku 10: Mitä odotan vuodelta 2024?

Julia kysyi mitä kolme asiaa odotan vuodelta 2024 ja musta tuntuu että voisin listata sata!

Ainakin näitä odotan:

Uutta työvuotta. Siitä tulee megahieno. Ensimmäistä kertaa lähden työvuoteen täysin omaehtoisesti, sillä tänä vuonna meidän perheen elättäminen asetti tiettyjä reunaehtoja taloudellisesti. Ensi vuonna aion tehdä myös asioita, joista ei ole välitöntä taloudellista hyötyä ja jotka ovat minun itseni aloittamia ja rakentamia merkityksellisiä asioita. Edellisessä luukussa tästä ehkä piilotettuja vihjeitä.

Tuntuu että vuosi 2024 on se, jolloin oikeasti alan asettua nahkoihin juuri tässä tavassa tehdä töitä.

Uusia voimia. Mulla on herännyt taas kerran aikamoinen toive tehdä enemmän voimaharjoittelua. Vuoden loppu on treenattu yhteistyössä HUH Helsingin kanssa kerran viikossa voimatreeniä ja tykkään tästäkin enemmän joka vuosi. Johan tässä on pari vuosikymmentä käytä epäsäännöllisesti jossain salilla tai kuntopiirissä mutta nyt oikeasti tuntuu ekaa kertaa siltä että haluan lisätä voimia.

Voi olla että tämä into taas jossain kohtaa laantuu, mutta just nyt se innostaa!

Uusia oivalluksia omasta hyvinvoinnista. Tämä vuoden loppu on ollut yhtä migreenikohtausten ja sympaattisen hermoston riehumista. Alan ymmärtää joitain juttuja paremmin ja mulla on enemmän asiantuntjoita apuna kuin ikinä ennen. Toivon että saisin joitain oman elämäni kipukohtia (kirjaimellisesti) taltutettua.

 

+ Meidän perheelle joku jännä projekti. Tänä vuonna se oli Espanja, tulevana se voisi olla takapihan laittaminen kuntoon tai Amerikan serkkujen moikkaaminen kotikonnuillaan ekaa kertaa vuosiin. Toisin sanoen: Olispa ensi vuonna vähän enemmän liikkumavaraa myös meidän taloudessa – vaikka kohta 1 edelleen pätee.

 

Julia: Kerro ihanin saamasi (joulu)lahja – tai mikä tahansa lahja jonka muistat yhä!