Avoid bad life ja muita lauantaisia ajatuksia

Internetin maailma on niin ihmeellinen. Se on pullollaan sellaisiakin videoita, joissa aikuiset ihmiset rakentaa ja leikkii Lego Friends -paketeilla. Ykkönen voisi katsoa niitä kaiket päivät. Eniten harmittaa kuitenkin se että en saanut itse katsoa loppuun asti sitä videota, jossa rakennettiin vuoristorataa.

Lauantain löysäily on kyllä melkein parasta maailmassa. Kaikki lojuu yöppäreissään, syödään lauantaikarkkeja ja katsellaan (Lego Friends) videoita, suunnitellaan taloa ja kirjoitellaan blogia. 
Stockalla on puoli kahdeltatoista lauantaina hirveästi tilaa kävellä ja ihmetellä. Onko tämä merkki Siivouspäivästä, lamasta vai yhä vaikeammaksi käyvästä kilpailutilanteesta?

Lasten sairastelu on paikoitellen ihan ok. Silloin ainakin kun sairastaja on tosi reipas ja jaksaa hyvin lähteä kahville, eikä koko perhe saa jotain jäätävää ”koko pää pöntössä” -kuppaa. Nämä saikut saattaa antaa juuri kaivatun breikin ihan hullun työviikon keskelle. Ehtii nähdä lapsiakin.
Uusien ihmisten tapaaminen on välillä tosi hauskaa (joskus liian väsyttävää). Silloin se on erityisen hauskaa kun ne tulevat merten yli, ovat lomailleet Dave Grohlin asunnossa (Daven kanssa!) ja sanovat minun näyttävän 26-vuotiaalta Megan Foxilta.

Eskaritytön parhaita puolia on se, että se itse ehdottaa äidilleen blogihetkeä kahvilassa. Hän voi kuulemma hyvin leikkiä omalla nukellaan, eikä häntä tainnut haitata myöskään lahjukseksi hommattu eka Pikkarainen ja puolikas muffinssi. Kaikki voittaa. 
Kakkonen on mitä ilmeisemmin ikävöinyt toisia isovanhempiaan, joten yleisön pyynnöstä viemme heidät tänään sinne yöksi. Oho, katsos mokomaa – meille tuli treffi-ilta! Kaikki voittaa, vol 2.

Keskiviikkona mulle koittaa ihan superiso päivä, enkä malta odottaa että pääsen siitä kunnolla kertomaan. Tätä on täpinöity, tätä on jännitetty ja nyt se on täällä. Friikkiä. (Anteeksi, inhoan itsekin itseäni tämän sniikkailun kanssa, mutta nyt on niin iso pommi että haluan mehustella sillä.) 

”Avoid Bad Life” on kyllä aika kattava sanonta. Sitä parasta, täydellistä elämää tuskin kannattaa kenenkään tavoitella, mutta huonojen asioiden, ihmissuhteiden, tapojen ja olosuhteiden osuutta omassa elämässä kannattaa kyllä minimoida.

Mahtia lauantaita kaikille!