Blogijoulukalenteri luukku 24: ihanat, ihanat lapsemme

Sovittiin Julian kanssa että aaton luukkuun vastataan kumpikin samaan kysymykseen: Kerro joku yksi ihana asia sun kaikista lapsista.

Ykkönen on täydellinen lapsi. Hän on niin uskomattoman taitava ja älykäs monella tapaa ja kuitenkin myös sellainen kujeilevan huumorintajuinen. Tunnollinen ja tarkka mutta myös varma siitä mitä just itse haluaa tehdä ja pitää kiinni siitä. Vahva presidenttiehdokas.

Kakkonen on täydellinen lapsi. Niin innostuva, utelias, osaava ja keskeliäs! Super hauska ja maailman lempein tyyppi, tosi tarkka siitä ettei asioita tehdä epäreilusti. Upea ystävä ja niin älykäs että jopa Ykkönen sitä joskus ihmettelee että miksi se osaa kaiken? Kuuntelee vapaa-ajallaan podcasteja 3D-printtauksesta englanniksi. Vahva Elon Musk -ehdokas.

Kolmonen on täydellinen lapsi. Maailman kiltein ja huomaavaisin typy vaikka on myös kikkaileva, jekuttava, hassutteleva nelivuotias. Ihan super taitava piirtämään, rakastaa kovaa ja on oikeasti melkein aina hyvällä tuulella. Nauraa helpolla ja pelästyy pienestä. On surullinen vain jos häntä joudutaan komentamaan ja pitää pikkuveljestään niin hyvää huolta että itkettää. Vahva Pikku Kakkosen -juontaja ehdokas.

Nelonen on täydellinen lapsi. Niin rauhallinen ja herkkä, mutta silti niin kovaääninen että olen menettänyt tuhansia korvarvoja. Mutta se huutaa ilosta, onnesta! Innosta! Tassuttelee maailman söpöimpänä pienenä hiipparina täällä, kiipeää sohvalle muina miehinä hiljaa ja odottaa että joku laittaisi telkkarin päälle. Ei puhu juuri mitään mutta ymmärtää kaiken ja istuu vaikka puoli tuntia kirjaa kuuntelemassa. Ihanin sylikissa, lempein pieni ihminen joka toteuttaa kyllä viidakon lakeja heti jos kosket hänen brummbrumiin (kaikki kulkuneuvot). Vahva leijonaehdokas.

Oho ohitin tehtävänannon ja kerroin vaikka kuinka monta. On se jännä miten näin täydellisiä lapsia sitä voikin saada!

Näiden ihanien pariin sulkeudun tästä, kääriydyn pienelle lomalle. IHANAA JOULUA pupuset, palataan taas 26. päivä viimeisteen kun perheaikaa on ns saatu tarpeeksi varastoon.