Huumaava kevät

Jos jotain, tämä miniloma on ollut ainakin kaikkea sopivassa määrin. On ollut äidin vapaailtaa, isän vapaailtaa, korista ja salia, juoksulenkkejä ja saunaa, yhteisiä retkiä, töitä ja blogia. Kalsarikännejä, päiväviinejä ja paljon karkkeja.

Tämän päivän aikana lisättiin joukkoon piparia tennarilla, juoksuskabat Bulevardilla ja Rendez-vous seinänaapureiden kanssa pizzeriassa (niin on pieni kylä ettei voi ravintolassakaan käydä kun tuntee kaikki!)

Joukkoon on valitettavasti kuulunut myös korvatulehdusta ja lääkärikäyntiä, mutta emme ole antaneet sen haitata menoa. Olisi ehkä pitänyt, koska nyt tuo yksi yskii lämpimänä tuolla taas…

Kuten päätellä voi, on ollut myös poikkeuksellista kameranmukanakantoa, ja aurinko on saanut Instagramin laulamaan – sieltä löytyy ehkä vielä lisää keväisiä hetkiä (@valeaiti). Talvikamatkin löysi muuten tiensä vintille tänään, nyt se on siis virallisesti kevät!

Aika mahtavan kesäinen pääsiäinen lokkeineen kaikkineen, tästä on hyvä lähteä lyhyen työviikon kautta vapun viettoon!

P.s. Kuinka siistiä että tein kirjoitusvirheen kuvia ladatessa ja nyt jokainen kuva on nimeltään ”pääsisäinen”. Ehkä tämä oli joku pään sisäinen ajatus 😀