Ihana Maria

Olen virallisesti jäänyt koukkuun Subin ”Iholla” sarjaan. Ne on vaan niin ihania ja fiksuja ja aitoja ja pohtivia ja hauskoja naisia. Ihania. Ja niin tuttuja. Vaikka elämäntilanteita on kuusi erilaista, jotenkin niihin kaikkiin voi samaistua. Osa onkin tosi lähellä omaa nykyistä tai entistä elämää. Olin niin Sini lukiossa, paitsi vähän ehkä tunnollisempi. Mutta yhtä laiska.

Oi Mutsikin vissiin kirjoitti tästä aiheesta, ja totesi että voisi vaikka rakastua siihen Heliin.

Mäkin olen ensifiilisten jälkeen vähän ihastunut siihen höpsöön Heliin. Ja aivan täysin olen kääntänyt kelkkani sen ”Reinon vaimon” Marian suhteen. Aluksi en kestänyt sitä lässytystä ja ylipositiivisuutta (ylläri, eikö?) mutta nyt. Voi että. Kun siitä puhetavasta pääsee yli, niin onpahan ihku tyyppi.

Se onkin oikeasti perusiloinen mutta osaa olla myös v****tunut. Ja tietty sillä on myös hyvin samanikäiset lapset kun meillä, mutta sille se tuntuu olevan sata kertaa helpompaa. (Onkohan asennekysymys…? Eeeeei kyllä sen täytyy olla niin että sille on eduksi vähän isompi ikäero. Ja kivemmat lapset. Vitsi vitsi.)

Lopullinen ihastumiseni tapahtui tänään. Katsoin jakson jossa kaikki naiset puhui omasta ulkonäöstään. Kaikki tietenkin kriiseili. Paitsi tämä uusi lesborakkauteni, joka sanoi ”Katselin tossa vartaloani. Täytyy sanoa että olen siitä todella ylpeä. Se on antanut mulle nämä kaksi ihanaa lasta, ja näyttää melko samalta kuin ennen raskauksia.”

Just näin! Vartalot pitää meidät liikkeessä ja antaa meille lapsia. Kyllä niistä pitääkin olla ylpeitä, hitto vie.

Sitten se nauroi hillittömästi itselleen kun meikkasi ekaa kertaa vuosiin ja pieleen meni. Maria, I love you.

(kuva, jossa aivan liian laitettu Maria, pöllätty Subilta)