Jaossa ilmainen kotisiivous!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Stella kodinhoitopalvelut ja Suomen Blogimedia

Stella kodinhoitopalvelut tarjoaa monta sellaista arjen pelastajaa, joita te Valeäidin lukijat ehkä tarvitsette. Esimerkiksi jalkahoitoja kotona. Kyllä, me kaikki tarvitsemme sitä.

Jalkahoitojen lisäksi Stella tarjoaa myös paljon rakastettua kotisiivousta sekä hoitopalvelua niin vanhuksille,  lapsille kuin sairastapauksiin. Tiesittekö että lastenlääkärin voisi tilata myös kotiin ja siitäkin saa usein vakuutuskorvauksen? En minäkään mutta tämä menee meidän ”asioita jotka haluan ostaa palveluna” -listalle.

Sen jalkahoidon lisäksi.

Tässä me siivoamme.

Nyt kotisiivousta on neljälle teistä tarjolla ilmaiseksi!

Stellalla on käynnissä projekti, jossa yhdessä Suomen Blogimedian bloggaajien kanssa hiotaan asiakaslähtöisesti hommat vielä parempaan kuntoon. Mietitään mitä palveluita tarvitaan kipeimmin, minkä palveluiden ostaminen tuntuu nyt hankalalta, mitä pitäisi tehdä toisin.

Tällä kertaa me emme siis pelkästään tilitä teille kokeilemistamme palveluista, vaan pääsemme oikeasti kertomaan miten niitä pitäisi mielestämme kehittää. Kaikki voittaa.

Tähän tarvitaan teidän apuanne hieman, mutta ei toki ilman kiitosta. Stella on avannut teille lukijoille helposti täytettävän kyselykaavakkeen, jonka täyttämiseen menee alle 5min, testasin. Joukossa on vain pari avointa kyssäriä ja muut menevät helposti monivalinnoilla.

stella siivous arvonta
Minä olen Työn jälki -ihmisiä, entä sinä?

Vastaaminen kannattaa, koska vain kertomalla mitä haluaa saa parempaa palvelua. Lisäksi kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 4 x lahjakortti 3h kotisiivoukseen. 

Lahjakortin arvo on Stellan hinnoissa 120€ ja perheenäidin arvoissa voikylläkiitostulejasiivoarakastansinua! Arvonta suoritetaan 4.4. eli siihen asti on aikaa vastailla.

Vastaamaan pääset täältä, klik klik!