Kolme ensimmäistä Valeäiti-tekstiä

13 No tags Permalink

Hurraa, surkea blogipohjani on joko kokenut ihmeparantumisen tai sitten salainen SBM tonttu on käynyt tekemässä taikojaan! Oli miten oli, nyt teksteillä on taas päivämäärät eikä pelkät kellonajat. Varmasti teillekin aivan mieletön muutos.

Tästä innostuneena painuin katselemaan vanhoja postauksia ja kyllä vain, niissäkin näkyy nyt historiallinen leimansa. Ja voih, aika vanhalta nämä tekstit jo tuntuukin, vaikka asiat ovat sinänsä pysyneet samana. Tuoreen tekstin puutteessa jaan teille nämä vanhat klassikot ajalta, jolloin lapsia oli vain yksi, lukijoita ilmeisesti kaksi ja päivittäisiä kirjoituksia keskimäärin 1,13. Mutsilla taisi tosiaan olla vähän tylsää.

Toimituksen jälkihuomio: en minä ainakaan ole kauniimmaksi tätä elämääni täällä tehnyt. Exhibit A, B ja C:  I’m a Fucking Supermom; Muutama lisäys Murphyn tunnettuun lakiin; Illanvietto Valeäidin tapaan.
Katsokaas, kuka se siellä heti kommentoimassa! PeNalle terveisiä että haba on kyllä nähty juttu. Nyt on koko rahalla läskiä.
Toimituksen jälkihuomio tekstiin: nimi on oikeastaan tosi hyvä. Vieläkin. Vaikka se onkin typistynyt tunnustuksemattomaan muotoon jo aikoja sitten. Mutta äidiksi kyllä tunnistan itseni jo ihan todella vahvasti. Ei sille kai voi mitään. Parempi ihminen en silti ole. 
Katohan sielläkin tuttu naama! Ja myös tuttua kirjoittamista. Toimituksen jälkihuomio: joskus voisi kirjoittaa lyhyempiäkin juttuja. Esim nyt. 
Mut vielä yksi juttu ennen kuin lopetan, ikään kuin nenäliinana äidin taskuun – pitkään blogissa keikkunut banneri, joka oli üpee. Kyllä, ihan itse tein, PowerPointilla: 
Ai että. Kehitys kehittyy, minä en.
JAA
13 No tags Permalink
13 Comments
 • Anonyymi
  lokakuu 5, 2016

  SBM-tonttu kävi visiitillä 🙂

 • Valeäiti
  lokakuu 5, 2016

  JEE mä arvasin! Kiitos! 🙂 Ensi kerralla jätän maitoa ja keksejä oven ulkopuolelle 😉

 • Rouva Tiainen
  lokakuu 5, 2016

  Kiitos, aina yhtä viihdyttävää. Joo ja mullakin on tylsää. Eikä ole edes irtokarkkeja..

 • Valeäiti
  lokakuu 5, 2016

  Oijoi, ei mullakaan!!! 🙁

 • Petra P
  lokakuu 5, 2016

  Oo! Mä niin tykkään sun tavasta kirjoittaa! Eli hyvä että sulla oli tylsää.

  Oon haaveillut itsekin blogista tms. jo monta vuotta, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi aloittaa. Ihan sillä ajatuksella, että voisin itse joskus lukea niitä ja ehkä yksi kaveri tai jopa kaksi. Nykyään vaan tuntuu, että pitäisi olla joku fiksu aihe ja sponsorit ja portaali ja teleportaali ja verokortti, että voi edes aloittaa.

  Osaisitko neuvoa missä voisi kirjoittaa ihan vaan tälläinen tavis ilman sen kummempaa päämäärää? Jos vaikka ei tulisi syötyä niin paljoa niitä irtokarkkeja. Tai pommitettua aviomiestä työpäivän aikana whatsappilla ihan niin paljon. Jos se vaikka kerkeis joskus ajoissa kotiinkin sieltä.

 • Anonyymi
  lokakuu 5, 2016

  "Kun olet juuri hakenut kännykkäsi huollosta ja maksanut siitä hyvä illalisen verran (viineineen), tiputat sen uudestaan kivilattialle" – kehitys kehittyy, mutta Kampin kännykkähuollon bisnestä kannatellaan edelleen �� //A

 • Heli
  lokakuu 5, 2016

  Ymmärsin just, että ihan oikeasti olen lukenut blogiasi ihan ensimmäisestä tekstistä asti. Tai ainakin ihan niin alusta, että jaksoin selata taaksepäin ensimmäiseen postaukseen asti. Mutta muistaakseni linkkasit sen ekan postauksen Salamatkustajaan tai Project mamaan ja sieltä päädyin tänne. Vai olenkohan ihan väärässä? 🙂

 • Valeäiti
  lokakuu 6, 2016

  Oh mai ???

 • Valeäiti
  lokakuu 7, 2016

  Ihana sinä, kiitos! Ja hei todellakin nyt vaan aloitat: suurin neuvo on että ALOITA 🙂 ota vaikka blogger pohjaksi (mene http://www.blogger.com), keksi nimi ja pistä paukuttaen. Niin tämäkin alkoi 🙂 Laita heti viestiä kun saat blogin pystyyn niin tulen väijymään ja lupaan kommentoida! 🙂

 • Valeäiti
  lokakuu 7, 2016

  Wow, kiitos! hullu! <3 eka postaus oli varmasti joo linkattu Katjalle, siellä kato kunnianhimoisena klikkejä hakemassa 😉

 • Petra P
  lokakuu 11, 2016

  Siellä se nyt on: ruuhkavuosirunoja.blogspot.com 🙂

  Katsotaan syntyykö sinne koskaan ensimmäistä postausta enempää 😀

 • Petra P
  lokakuu 11, 2016

  blogspot.fi siis. Hyvä olisi ehkä aloittaa siitä, että osaa oman osoitteensa :D..

 • Valeäiti
  lokakuu 11, 2016

  VAU, hyvä sinä! Ja eka kommenttikin jo! 😉

  blogspot osoitteet toimii kaikilla päätteillä 🙂