Miten kävi Paula Coelhon?

Ette varmasti ole voineet välttyä siltä ymmärrykseltä, että minusta on tulossa  Periaatteen naisen sanoin Paulo Coelhon ja Jari Sarasvuon salattu lemmenlapsi. Ruuhkavuosien Maaret Kallio, uranaisten Hillary.

Olette huomanneet, että olen löytänyt uuden valaistumisen siihen, kuinka töitä tehdään uupumatta ja onnellisena. On ollut hirvittävän onnellista yrittämistä. Ehkä jonain päivänä jaan näitä oppeja teille rahaa vastaan, kysytte? Ehkä, ken tietää.

Saatan hyvinkin päästä tilanteeseen, jossa istun saunassa ja kerron kameralle tarinani kadotuksesta ja uuden elämän löytymisestä. Siinähän minä olen, satavan mannan ja nirvanan porteilla. Oppinut elämään äärimmäisen terveellistä elämää. Urheilen, syön vähemmän sokeria ja lihastakin luovuin noin vain.

Osana tulevaa kurssisarjaani ”näin minusta tuli täydellinen nainen” jaan nyt teille puolimatkan oppitunnin. Inspiroidakseni! Kerron tuloksista, joita voi saavuttaa kun vain rennosti täysillä yrittää.

Eilen istuin upouuden työpöytäni ääreen ja avasin huolellisesti täytetyn Self Journalini. Kyllä vain, käytin 30€ paperiseen kalenteriin. Koska olen sen arvoinen. Self Journal sanoi että minulla on kello 14 ja 16 välissä aikaa tehdä tarjousta, jonka piti olla tänään valmis. Eikä tarvitse sitten stressata kun se on sitten hoidettu sille varatulla ajalla. Aloitin työt hyvässä ryhdissä, hyvässä ravitsemuksellisessa tilassa ja levänneellä sielulla.

Kahdeksaatoista yli kaksi täytin stadium.fi -sivustolla kanta-asiakkuuteni tietoja. Kolmelta olin saanut kuitit järjestykseen. Viisi yli neljä olin harjannut hiukset.

Tänään söin illalliseksi liikaa kanapastaa ja huuhdoin sen alas bissellä, chilipähkinöillä ja suklaalla. Ne sopivat juuri niin huonosti yhteen kuin kuvitella saattaa. Samalla työstin epäergonomisessa asennossa tarjousta puolivillaisesti loppuun. Kiukuttelin miehelle ja jätin selkäliikkeet tekemättä.

Täydellinen nainen kuittaa.