Krapulapuhdetta ja yksi hyvä kuva

Tiedättekö, mikä on krapulassa parasta? Se, ettei aivot vaadi sulta mitään. Pelkkä hengissä pysyminen on ihan riittävä panos sinä päivänä. Krapulassa kannattaa esim mennä shoppailemaan, koska silloin ei ole mitään rajoittimia päällä! Aivot ei jaksa miettiä onko tämä nyt liian kallis, eikä tunnelohkot jaksa päätellä näytänkö nyt hyvältä. Lähtökohtaisesti näytät sinä päivänä paskalta, ja se kaunis mekko piristi sitä läjää vähän. Niin että osta vaan. Voi myös kirjoittaa vaikka neljä blogipostausta varastoon, koska ei tunnu missään. Ihan hyviä tekstejä varmaan. Jännä nähdä sitten tiistaina kun tämän julkaisen, että kuinka hyvältä tuntuukaan.
Mitä ilmeisimmin krapulapäivinä on myös ihan parasta olla lasten kanssa kotona. Kun ei omasta puolestaan tarvitse (voi) tehdä yhtään mitään. On täysin ok ja riittävää vaan pötkötellä lasten kanssa parvella. Voi olla niinkin hyvä äiti, että keksii leikin, jossa kaikki muka nukkuu. Sitten kikatellaan ja riehutaan ja on aika ihanaa. Leppoisaa, ja ihanaa. 
***
Sitten krapulakaijan mies saattaa muistaa, ja muistuttaa, että tänään piti siivota. Sillä tavalla perä rytkyen, kamat lentäen – siivota, ja ottaa sen jälkeen kuvia, jotka saattaisi edistää jotain ehkä joskus tulevaisuudessa tapahtuvaa asunnon myyntiä. 
Mitäs siihen sanomaan. Siivotaan sitten. Mieli kireänä ja hiki haisten. Sitten voi napata niitä kuvia, ja olla jo niitä napsiessaan vihainen sille miehelle, jolla ne ei kuitenkaan kelpaa. Lopulta voi napata lapset kantoon ja lähteä mummin luo pakoon, valmiiseen lounaspöytään. Voi vaikkapa sanoa saatesanoiksi sille miehelle että no ota sitten itse ne kuvat jos ei kelpaa (saatana). 
Tämä päivä alkoi hyvin, oli välissä kauhea, ja muuttui taas lopulta aika mainioksi. Koska löysin kameran rullasta tämän:
Mahtavaa uutta viikkoa kaikille, me aloitetaan se kerrankin raivosiistissä kodissa!