Synttärisalaisuuksia

Viikon päästä on Insinöörin synttärit, ja reilun kuukauden päästä Ykkösen. Kuriositeetti tähän liittyen: yritin antaa Ykkösen Insinöörille synttärilahjaksi kaksi vuotta sitten, se kun olisi halunnut saada ensimmäisen lapsen ennen kuin täyttää kolmekymmentä. Mahdollisuudet oli hyvät kun laskettu aika oli vain muutama viikko synttäreiden jälkeen No, pieleenhän se meni. Yli kuukaudella.

Anyway. Kummallekin pitäisi keksi synttärilahja. Toiselle on jo ideoita, mutta se osaa lukea, joten en kerro niitä täällä. Toisellekin on idea, mutta toteutuksen pelkään ontuvan.

Haluaisin kovasti hommata Ykköselle nukenvaunut (Shhh!! älkää kertoko sille), niin innokkaasti se istuu ja vaatii työntämistä työntelee vaunuja aina kuin sellaiset näkee.

Äidin viedessä roskia
malttamattomat lapset lähti jo puistoon.

Hoivavietti elää vahvana.
Huomaa, että pupulle laitettiin valjaatkin.

Ongelmana on vain se, että melkein kaikki toistaiseksi näkemäni vaunut on niin sysirumia, että saan migreenin vain niiden näkemisestä. Jos tekisi mieli väittää vastaan, katso näitä. Oikeasti. Tsiisös.

Selkeästi nukevaunu ei ole omassa jengissään cool, jos se ei ole kirkuvan pinkki, muovilla päällystetty ja mieluiten Moro Kissa -kuvioitu. Tässäkin asiassa kaikki oli ennen paremmin, sillä ”antiikkisina” näyttäisi löytyvän kaikkia valtavan kauniita puisia vaunuja. Mutta mahtaako ne olla Ykkösen mieleen? Onko mahdollista löytää, jos ei kauniit, niin ainakin siedettävän näköiset, järkevän hintaiset ja lapsen hullaannuttavat nukenvaunut? Vaikka en itseäni hipiksi voi kehuakaan, olisi silti bonusta jos tuote olisi lisäksi valmistettu vaikkapa puusta, eikä pornovaatemateriaalista.

Nopea etsintä tuotti ainakin seuraavanlaisia ihan potentiaalisia kohteita:

Taitaen tehty:
Suomalaista käsityötä, 99€.
Leikkikauppa.fi:
puiset vaunut, 139€

Lauran Lastentarvike:
136€

Jos olisin kätevä käsistäni, tai jos Insinöörillä olisi tähän aikaa paneutua, voitaisiin harkita itsekin moisten vääntämistä. Nyt se ei tule kuuloonkaan. Haluaako joku tehdä mulle tilaustyönä hienot vaunut? Tai antaa vinkkejä, mistä kivat voisi löytää?

Kuvat Google kuvahaku, sekä täältä, täältä ja täältä.