Taas ne ajatukset virtaa

Äitini löysi niiden varastosta mua 14 vuotta odottaneen paketin. Ihme juttu, miten paljon 18-vuotiasta minua enemmän 32-vuotias minä arvostaakin 175 vuotta vanhoja astioita. 
Vietin tänään 90 minuuttia kasvohoidossa, jonka päätteeksi hieman vaivaantunut hoitaja sanoi että ”sulla on kyllä tosi hyvä iho, mutta onhan se hyvä välillä…käydä täällä..”. Kallein kohteliaisuus, jonka olen ikinä saanut. 
Vietin tänään 9 minuuttia Stokkan kenkäosastolla, jonka päätteeksi lähdin kotiin törkykalliiden kenkien kanssa, joille en tiedä onko mulla käyttöä (On, täytyy olla. Se keksitään).
Näiden 99 minuutin lisäksi vietin tänään ihan hiton monta ihan hiton hyvää minuuttia rakkaiden ystävien kanssa. Tyttöjen päivät on parhaita. Ja Mudhouse ja sushi. Nekin on hyviä. 
Saattoi tulla vähän Mudhouse- ja ostokrapula, joten ostin Detox -teetä. Join sen suklaisen Cantuccin kera. Mmmmm. Kyllä on puhdas olo.

Yksi ihana pieni tyttö ja yksi ihana pieni poika saisivat jo luvan syntyä. Ne ei varmaan tiedä, että niistä toiselle on ostettu ybermakea ja täysin käyttökelvoton tuulitakki koossa 56.

Löysin meiltä kotoa mahtavan kuvauspaikan. Urani ruokakuvaajana alkaa varmaan ihan pian. 
Huomenna teen kahta uutta ruokalajia. Heinäkuu, tuo luvattomien korkeiden odotusten kuukausi. 
Tämä haaste on tosi syvältä. Ei vaan sittenkin tosi hyvä. Just hyvä. Elokuussa urheilun vuoro? 

Lomahaasteesta päivä 6/30 suoritettu. 
Haasteessa kirjoitan loman aikana (3.8. saakka) vähintään yhden kirjoituksen per päivä.