Taas se on käynyt ostoksilla

Hei te kanssa-addiktit, anonyymit shoppaholikit: Olettehan huomanneet, että Stokkalla* on vielä tänään kaikki naisten vaatteet -20% kanta-asiakaskortilla? Itse onnistuin säälittävästi ostamaan vain pari Vilan rytkyä, mutta olishan tuolla kaikki ”hienot” merkitkin Filippa K:sta Acne:en alessa…täytyy ehkä tänään vielä vähän katsella, viimeinen äitiysrahakuukausi ja kaikkea.

Tänään on muutenkin ollut niin sanotusti peli auki. Käytiin IKEA:ssa ”ostamassa yksi aluslakana”. Satasenhan se lakana taisi sitten kuitenkin maksaa, muutti muotoaankin vähän matkalla (mm. lampuiksi ja muuksi minisäläksi). Muistettiin kuitenkin se lakanakin. Samaan syssyyn päätettiin vihdoin, vuoden mietinnän jälkeen, mikä jalkalamppu olkkariin hankitaan. Ja taas palaa.

Tästä Ikean kopiosta…

…päätettiin vihdoin että
Tolomeon Mega Terra on Se Oikea.

Tämä marraskuun pimeys laittaa aina pienen sisustusbuumin päälle, ja sitten kotona taas viihtyy vähän paremmin. Insinööri tossa samalla ”vähän virittelee” päivän ostoksia, lamppuja, ja kohta näkee taas keittiössäkin onko veitsen alle menossa porkkana vai sormi.

Viikonlopun aikana on muutenkin saatu paljon sisustusjuttuja eteenpäin, ja lastenhuonekin on viittä vaille valmis. Kunhan saan kuolattua Finnish Design Shop:in* valikoiman läpi, ja tarkistettua ettei siellä vain ole vielä jotain oleellista, laitan teille vähän kuviakin tosta hurjasta muodonmuutoksesta. Lastenhuoneesta tuli kyllä kiva, vaikka itse sanonkin, hirveen harmi että se on niin pieni huone ettei siellä kukaan koskaan vietä aikaa…

(Teksti sisältää yhteistyölinkkejä, merkitty *)
Kuvat täältä ja täältä