Tee-se-itse kasvonaamio

Valeäidin suosittu vinkkisarja saa pitkästä aikaa jatkoa!

Sunnuntaithan on ihmisen parasta aikaa: perjantaista aiheutuneet krapulat on jo lusittu, pahimmat kotiaskareet on hoidettu ja maha on täytetty mummilan ruoalla, kahdella jälkiruoalla tietenkin. Ainoana pienenä ongelmana on juuri mainittu ylensyöminen sekä -juominen, ja niistä aiheutunut turvotusolotila.

Eikä joka martan kaapista tietenkään löydy sen vertaa kauneustuotteita, että saisi jotain kasvohoitoja toteutettua. Itsehän edustan tällä hetkellä sellaista ihmistyyppiä, joka A) hävitti puolet meikeistään, B) ei tiedä missä käytti niitä viimeksi eikä siten osaa niitä etsiä ja C) on pärjännyt oikein hyvin ilmankin niitä.

Hyi minua siis. Mutta ei hätä ole tämän näköinen, kyllä minä nyt yhden kasvohoidon aina kotona suoritan! Se menee nähkääs näin:

1. Poista kaikki viimeviikkoiset mahdolliset meikit pyyhkimällä naamasi lähimpään vastaan tulevaan rättiin. Mikäli rätissä on jo entuudestaan esim puklua, pissaa tai räkää, ei haittaa! Niistä saat ravitsevia, luonnon mukaisia rasvoja ja happoja.

2. Aseta itsesi mahallesi matolle makaamaan. Luoksesi konttaava limainen vauva hoitaa hyvin (liukastetun) kuorinnan, kun yrität paeta limahyökkäystä kääntelemällä naamaasi karvamattoa vasten.

3. Lopuksi voit asettaa kasvoillesi rauhoittavan ruisnaamion, jonka ainekset löydät varmaankin kaapistasi tai lähimmästä kaupasta. Naamio on kaksivaiheinen, ensimmäisessä vaiheessa tehdään vielä kevyt mikrokuorinta, seuraavassa elvyttävä kosteutus. Ykkönen tässä demonstroi naamion käyttöä ensimmäisessä vaiheessa:

Iloisia kasvohoitohetkiä kaikille!