Tule meille laatikoita tyhjentämään!

Joo en ole vieläkään paljon telkkaria katsellut. Juuri nyt Moulin Rouge raikaa kyllä taustalla, mutta tässä olisi vähän muuta hommaa. Kun pitäisi kutsua teidät tänne meille!

Eilen ja tänään olen tehnyt sellaisen kotitöiden kuninkaan, että oksat pois. Kävin läpi, vaate kerrallaan, kymmenen (!) laatikkoa, yhden jätesäkin ja yhden Ikea kassillisen vanhoja lastenvaatteita. Siis kaikki viimeisen neljän ja puolen vuoden ajalta. Lajittelin pienet rätit koon mukaan omiin laatikoihin, mietin hintoja ja kutsuin porukan Facebookin kierrätysryhmästä kylään.

Mulla oli onneksi myös apulaisia. Tuo Kissa (ymmärsithän sen?) lähinnä meni laatikoihin, niin kuin kissoilla on tapana, mutta Ykkönen sentään luetteli mulle vaatteiden kokoja ”äiti tässä on kaksi ja kuusi” (62). Erittäin monessa oli kokona nolla ja kahdeksan.

Kyynelehdittyäni hetken vanhojen muistojen äärellä, ja pelastettuani alle laatikollisen tunteita turvaan seuraavalle vintille, roudasin vielä pöydät ulos ja pistin myyntihousut jalkaan. Kaksi tuntia myöhemmin tavaraa oli poistunut kolme muovipussilllista ja sitä oli ihan yhtä kamalan paljon jäljellä.

Tein toimintasuunnitelman auringon porottaessa selkään, jätskin maistuessa vielä huulilla. Pyydän teidät kylään. Loput annan ensikodeille lahjoituksena.

Jos pääsit tähän asti, onnea, sillä nyt tulee vihdoin tarinan pihvi:

Tervetuloa lukijatapaamiseen sunnuntaina 3.5. meidän kotona Helsingin Punavuoressa klo 12-16! Ideana on avoimet ovet: tulla ja mennä saa milloin haluaa, minä katan säästä riippuen ulos tai sisään vähän kakkua ja juotavaa ja ihan helvetisti myytävää pöytään. Mitään ostopakkoa ei ole, mutta lupaan että halvalla lähtee. Kunhan poistuvat meidän tontilta. Osa vaatteista lähtee kotiin ilmaiseksi. 

Myynnissä on laatukamaa, ja paljon merkkivaatteita, tai siis PoPia ja Benettonia ja sen sellaista. Kokoja löytyy kattavasti 50-98, kaikista eniten 80-86. Löytyy tyttöjen, poikien ja salattujen sukupuolien kamaa. Tyylinhän te jo tunnette, kuvien perusteella. Laatikoista löytyy myös leluja, äitiysvaatteita, tajuton läjä kenkiä ja iso säkki ulkoiluvaatteita + asusteita. Tämän tekstin kuvissa näkyy joitakin helmiä.

Tulethan? Jos tulet, laita meiliä osoitteeseen valeaidin@gmail.com. 
Pakko myöntää että nyt vähän jännittää. Tuleekohan kukaan? Tuleeko hirveästi? onkohan ne mukavia? Olenkohan minä?