Uudista koti pikkurahalla!

Tiedättekö, mä luulen että monelle haave omakotitalosta lähtee kahdesta varsin tarkasta haavekuvasta: walk-in-closet ja työhuone.
Se unelmien vaatekaappi onkin todella tavoiteltavan arvoinen. Kaikki ne kengät ja mekot kauniisti esillä, yhdellä silmäyksellä nähtävissä! Voit vain kävellä ympäri huonetta ja napsia helposti itsellesi päivän vaatteet päälle! 
Mutta kuulkaa, minä olen kehittänyt tavan saada tuo kävele-sisään-kaappi ihan tosi halvalla jokaisen ulottuville. Eikä se vaadi mitään lähiöön muuttoa tai kamalaa rakennusprojektia. 

Valeäidin vallankumouksellinen vaatekaappi on niin kätevä ja täysin ilmainen! Sen kuin vain lajittelet vaatteet suoraan pyykistä lattialle omiin kasoihinsa ja jokainen perheenjäsen voi omansa siitä ihan noin vain bongata! 
Ja on minulla siihen työhuoneeseenkin ratkaisu. Se toive lähtee usein kirjoista: olisipa joku paikka johon kaikki kirjansa laittaa! 
No mutta kun tämäkin on niin helppo hoitaa. 
Siitä ne on sitten helppo jättää lukematta! 
Tässä vinkkihuumassani jaan teille vielä yhden aikaa säästävän vinkin. Kun pilkot porkkanoita, muista että vain ne oranssit osat piti mennä veitsen alle. 
Ps. Tämän yksikätisen vinkkipostauksen aikana Insinööri kävi pyykkikasojen kimppuun. Ja ne vielä väittää ettei passiiviagressiivinen nalkutus muka tehoaisi.